spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 1 λεπτό πριν, getsakna said: στειλτε ενα link με το οποιο μπαινετε στο ανανεωμενο elearning μπας και.... https://www.elearningclass.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 (edited) 29 λεπτά πριν, spafent said: δοκιμάστε με Chrome Το έκανα και με Chrome ... μου βγάζει το ίδιο μήνυμα... ..όσο για το link https://www.elearningclass.eu/ ...μια απο τα ίδια 😡 Edited Απρίλιος 16 , 2020 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 μήπως είστε σε άλλη πλατφόρμα , ή δεν ενεργοποιήθηκαν οι κωδικοί ακόμη, επικοινωνηστε και με τον πάροχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 μεχρι χθες ειχα 24ωρες, αρα δν παιζει να μην εχουν ενεργοποιηθει οι κωδικοι..ακομη και λαθος να τους βαλω, το ιδιο βγαιζει..αρα δεν ειναι θεμα κωδικων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Μου το βγάζει τόσο στο firefox όσο και στο chrome σαν spam 😡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 (edited) περιττό να σας πω ότι πάλι άρχισε να κολλάει το σύστημα στο elearningclass Edited Απρίλιος 16 , 2020 by spafent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1987 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 1 ώρα πριν, spafent said: περιττό να σας πω ότι πάλι άρχισε να κολλάει το σύστημα στο elearningclass Εμένα πάει σφαίρα. Βέβαια ξανακάνω αυτά που είχα κάνει μέχρι χθες. Ήταν 22%. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει αν αρχίσω τα καινούργια. 1 ώρα πριν, Nikos1987 said: Εμένα πάει σφαίρα. Βέβαια ξανακάνω αυτά που είχα κάνει μέχρι χθες. Ήταν 22%. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει αν αρχίσω τα καινούργια. Τώρα κόλλησε και το δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 (edited) 5 λεπτά πριν, Nikos1987 said: Εμένα πάει σφαίρα. Βέβαια ξανακάνω αυτά που είχα κάνει μέχρι χθες. Ήταν 22%. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει αν αρχίσω τα καινούργια. παρομοίως με χίλια ζόρια λόγω διακοπών και τώρα πάλι τα ίδια από την αρχή , μπούκωσε και δεν προχωράει, μήπως μας κάνουν καψόνια.... Edited Απρίλιος 16 , 2020 by spafent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1987 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Τελικά μόνο η εμφάνιση άλλαξε. Αν μπαίνει πολύς κόσμος μέσα μάλλον "τα παίζει" το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1987 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Έχει κολλήσει σε αυτή την οθόνη και δεν κουνιέται με τίμποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα