jobous Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 39 λεπτά πριν, aware said: τελείως ΜΟΥΦΑ το iclass Δεν ολοκληρώνει ενότητες Επαναλαμβάνει ίδιες διαφάνειες Κρασάρει Χ ά λ ι α Καλημέρα. Δεν παλεύεται πάλι σήμερα.....
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 αν έχει κανείς στο elearningclass τους Δημόσιους Διαγωνισμούς, παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να ρωτήσω κάτι
linageorgopoulou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 1 ώρα πριν, venezia said: Συνάδελφοι καλησπέρα και Καλό Πάσχα να έχουμε . Παρακολουθεί κάποιος την ενότητα 6 (SMART BUILDINGS) ? Ψάχνω κάποιον για ανταλλαγή πληροφοριών και σύγκριση ύλης ΚΕΚ . Αλλά μάλλον μόνο εγώ το παρακολουθώ μου φαίνεται γιατί κανείς δεν μου απάντησε μέχρι τώρα αν και έχω ποστάρει αρκετές φορές το ερώτημα . ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Εγώ το παρακολουθώ από την πλατφόρμα iclasscloud ΚΕΚ facetoface
voxson Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 32 λεπτά πριν, aware said: Τα 400 τα πήρε κανείς; Εγώ ΟΧΙ Αρκετοί τα έχουμε πάρει.
aware Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 55 λεπτά πριν, voxson said: Αρκετοί τα έχουμε πάρει. Χθες δεν ήταν η προθεσμία;
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) 7 λεπτά πριν, aware said: Χθες δεν ήταν η προθεσμία; υποτίθεται και σήμερα για την πρώτη δόση 400,00€ λέμε του πρώτου κύματος... Edited Απρίλιος 17 , 2020 by spafent
aware Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Άρα κάποιοι ακόμα αναμένουμε... Έχω αρχίσει και φορτώνω
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 1 λεπτό πριν, aware said: Άρα κάποιοι ακόμα αναμένουμε... Έχω αρχίσει και φορτώνω δεν έχεις bluetooth? ούτε εγώ
christopografow Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Γενικώς σημερα έχει πληρωθεί κάποιος ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα