ekechagi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρωθούν οι 67 ώρες για την απόδοση των 200 ευρώ, απλά να τικαριστούν οι υποενότητες του κάθε μαθήματος. Άντε βγάλε άκρη μετά.
aware Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 1 ώρα πριν, ekechagi said: Δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρωθούν οι 67 ώρες για την απόδοση των 200 ευρώ, απλά να τικαριστούν οι υποενότητες του κάθε μαθήματος. Άντε βγάλε άκρη μετά. στο iclass ΔΕΝ κάνει τικ που να χτυπιέσαι...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Μάλλον (iclass) εξαρτάται από το αντικείμενο που έχει επιλεχθεί. Σε 'μένα (Νο8) το έχω παρακολουθήσει όλο κανονικά και έχει τικ σε όλες τις ενότητες πλην δύο, το οποίο το γνωρίζουν. Αλλά όπως έχω ήδη γράψει (τόσο από την iclass όσο και από το ΚΕΚ) δεν ενδιαφέρει αν είναι τικαρισμένες οι ενότητες αλλά ο χρόνος που καταγράφει το σύστημά τους είτε είσαι εντός των ενοτήτων και παρακολουθείς είτε εκτός αλλά μέσα στο αντικείμενο.
Nikos1987 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 14 ώρες πριν, georgegaleos said: Μάλλον (iclass) εξαρτάται από το αντικείμενο που έχει επιλεχθεί. Σε 'μένα (Νο8) το έχω παρακολουθήσει όλο κανονικά και έχει τικ σε όλες τις ενότητες πλην δύο, το οποίο το γνωρίζουν. Αλλά όπως έχω ήδη γράψει (τόσο από την iclass όσο και από το ΚΕΚ) δεν ενδιαφέρει αν είναι τικαρισμένες οι ενότητες αλλά ο χρόνος που καταγράφει το σύστημά τους είτε είσαι εντός των ενοτήτων και παρακολουθείς είτε εκτός αλλά μέσα στο αντικείμενο. Πριν από λίγο μου έστειλαν το παρακάτω email.
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 (edited) 5 λεπτά πριν, Nikos1987 said: Πριν από λίγο μου έστειλαν το παρακάτω email. Δεν ξέρουν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη καταρχάς οπότε με τον τρόπο που τα γράφουν το μήνυμά τους είχε ως κύριο σκοπό να πουν χρόνια πολλά Edited Απρίλιος 22 , 2020 by curzondax
steve aris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Αυτοί είμαστε.............. https://www.reader.gr/news/viral/327212/epika-vinteo-o-metzis-toy-neoykti-vrethike-kai-paradidei-mathimata-gia-internet
Nikos1987 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 5 λεπτά πριν, curzondax said: Δεν ξέρουν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη καταρχάς οπότε με τον τρόπο που τα γράφουν το μήνυμά τους είχε ως κύριο σκοπό να πουν χρόνια πολλά Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Το έψαξα όμως και βρήκα ότι έχεις απόλυτο δίκαιο. https://www.loutraki365.gr/blog/post/omileite-ellinika-katarhin-kat-arhin-i-katarhas-kat-arhas Εδώ και το τεκμήριο
Nikos1987 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 9 λεπτά πριν, steve aris said: Αυτοί είμαστε.............. https://www.reader.gr/news/viral/327212/epika-vinteo-o-metzis-toy-neoykti-vrethike-kai-paradidei-mathimata-gia-internet 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Κλαιωωωωωωω
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Το καταρχήν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την έννοια του καταρχάς, αλλά όχι το αντίστροφο. Δεν είναι λάθος.
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Όχι. Πρακτικά είπε "κατά βάση Χρόνια Πολλά". Κατά βάση το μήνυμα δεν είναι τα Χρόνια Πολλά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα