ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 1 ώρα πριν, papathvas said: Από που προκύπτει αυτό; Η τελευταία επίσημη τοποθέτηση είναι ότι τα λεφτά της πρώτης δόσης θα μπούνε την Μ. Πέμπτη και μέχρι τέλος του μήνα και τα υπόλοιπα ΑΠΟ 14/4/20 και μετά... Προφανώς θα γίνεται με προταιρεοτητα αίτησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrick Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 (edited) To ΚΕΚ που επελεξα μου έστειλε αποδεικτικό κατάθεσης της αίτησης ( διαδικασία Β) , χωρίς κάποιον κωδικό ΚΑΥΑΣ ... Είναι άραγε οκ όλο αυτό η πρέπει να ανησυχώ δεδομένου ότι μπήκα στην πλατφορμα ,έκανα αναζήτηση αλλά δεν μου έβγαλε κάτι... Edited Απρίλιος 10 , 2020 by Patrick Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Μια απλή υποβολή φόρμας δεν μπορούμε να κάνουμε.. για το Χαρβαρντ είμαστε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 πήρα και εγω κωδικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 9 λεπτά πριν, katrmp said: πήρα και εγω κωδικούς. Σε μεγάλο κεκ ή σε τοπικο πηγές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 όχι απο τα ιδιαίτερα μεγάλα και γνωστά , αλλά και όχι τής μιάς μέρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Από χθες το βράδυ? Η αίτηση εννοώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Ναι χθές τα μεσάνυχτα διαδικασία Α. Δεν χρειάσθηκε να στείλω το παραμικρό απο ταυτότητα, taxis, κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 (edited) Και στο κεκ από χθες; Ρωτάω διότι κ εγώ χθες την έκανα μόνος μου κ σήμερα μ είπαν να διορθώσω το mail που τους έστειλα κ έκτοτε τίποτα.. Edited Απρίλιος 11 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Ναι κατευθείαν έστειλα το email στο ΚΕΚ και το πρωί πρίν τίς 7 είχα απάντηση ότι όλα είναι οκ και μέσα στην ημέρα θα προσπαθήσουν να μου στείλουν τα περαιτέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα