katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Τι εννοείς 36% σε όλο ή στην πρωτη ενότητα? Εμένα μου γράφει 100 σε μια που τελείωσα. Αρα έχεις κάνει 3 κεφαλαια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 1 λεπτό πριν, HQ7 said: Εγώ έχω την παρακάτω πλατφόρμα και το πρόγραμμα τρέχει μόνο του (ενότητα 7) iclasscloud.com Τι εννοείς τρέχει μόνο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Χωρίς κλικ, κατεβάζει οθόνες διδακτικού περιεχομένου με φωνητική επεξήγηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Δεν γίνεται χωρίς κλικ. Την ίδια έχω. Πρέπει να κάνεις κλικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 άλλο είναι αυτό HQ7? Και άλλο το ΚΕΚ που μου έδειξες πριν??? Δηλαδή εγώ διαλέγω το ένα ή το άλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Πώς μπήκες να βλέπεις τον συνολικό πινακα επί % Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 1 λεπτό πριν, Arche said: άλλο είναι αυτό HQ7? Και άλλο το ΚΕΚ που μου έδειξες πριν??? Δηλαδή εγώ διαλέγω το ένα ή το άλλο??? Το ίδιο είναι (αυτό είναι η πλατφόρμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 1 λεπτό πριν, katrmp said: Πώς μπήκες να βλέπεις τον συνολικό πινακα επί % Από το Βαθμοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 16 λεπτά πριν, HQ7 said: Καί τί εννοείς φίλε, εγώ σε κάθε εικόνα αφού διαβάσει ο απαγγελων κλικαρω να πάει στην επόμενη. Εσύ τι κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα