christopografow Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Πληρώθηκε γενικά κάποιος σήμερα ; Αμφιβάλλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aware Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 1 λεπτό πριν, christopografow said: Πληρώθηκε γενικά κάποιος σήμερα ; Αμφιβάλλω... Ποιοι πληρωθηκαν χθες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Μόλις τώρα, aware said: Ποιοι πληρωθηκαν χθες; Χθες και σήμερα πληρώνονταν αυτοί που έχουν την ενεργοποίηση μέχρι και 12/4 . Χθες όντως ξέρω κόσμο που πληρώθηκε , σήμερα όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 49 λεπτά πριν, venezia said: Μπορεί κάποιος συνάδελφος να ανεβάσει την εικόνα του από την παρακάτω αναζήτηση , γιατί έχω την εντύπωση ότι ενώ έχω πάρει κωδικούς και παρακολουθώ το σεμινάριο , η φόρμα μου βγάζει προσωρινή δήλωση ΚΑΥΑΣ . Ευχαριστώ . εμένα με διαδικασία Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Ή και χθες να πληρώθηκαν. Να δούμε λίγο την εικόνα της εργάνης. Όσοι πληρώθηκαν έχουν σίγουρα ενεργοποιημένο voucher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 1 λεπτό πριν, katrmp said: εμένα με διαδικασία Α Αυτό στο βγάζει από αυτή τη διαδικασία: Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 ναι βάζοντας μόνο αριθμό πρωτοκόλλου. Εσενα την βλέπω προσωρινή και όχι οριστικοποιημένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aware Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 2 λεπτά πριν, ted78 said: Αυτό στο βγάζει από αυτή τη διαδικασία: Δεν βγάζει κάτι... Αν αφιερώναμε τον χρόνο και φαιά ουσία που έχουμε όλοι εδώ αφιερώσει, θα είχαμε βρει την θεραπεία του κορωνοϊού Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) 4 λεπτά πριν, katrmp said: ναι βάζοντας μόνο αριθμό πρωτοκόλλου. Εσενα την βλέπω προσωρινή και όχι οριστικοποιημένη. Μόνο που λέει ότι είναι η αίτηση, όχι η δήλωση ΚΑΥΑΣ από τον φορέα. @aware Προσπαθώ να καταλάβω αν έγινε τελικά ενεργοποίηση του voucher ή μας δουλεύουν. Edited Απρίλιος 17 , 2020 by ted78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 όταν πατάς διαχείριση δεν σου βγάζει την αίτηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα