Nikos1987 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 1 ώρα πριν, Arche said: Το ίδιο Τερυ, γράφτηκα την Κυριακή πριν την περασμένη εβδομάδα και όταν γράφτηκα ενημέρωνε ότι ως 30/4 πρέπει να έχω περαιώσει, τώρα κάτι λέγεται για παράταση βέβαια Έχει πάρει παράταση μέχρι 31/5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aware Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 1 ώρα πριν, Nikos1987 said: Έχει πάρει παράταση μέχρι 31/5. Μπορεί κάποιος να μας παραπέμψει στην επίσημη ανακοίνωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1987 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 46 λεπτά πριν, aware said: Μπορεί κάποιος να μας παραπέμψει στην επίσημη ανακοίνωση; https://www.lawspot.gr/nomika-nea/voucher-600-eyro-paratasi-gia-aitiseis-kai-oloklirosi-parakoloythisis Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Πηγή: www.elearning.yeka.gr Επιλογή "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ", ανακοίνωση της 14/4/2020 https://trainingvoucher.services.gov.gr/(S(4qlsea5zt0eawz1j3n4bs1oo))/Proskhsh_202002_20200414.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 εγώ πάντως προσπαθώ να κάνω αίτηση από εχθές με τη Διαδικασία Α και το σύστημα δεν μου ανοίγει επιλογή για να προχωρήσω τη δήλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aware Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) Σενάριο για Παπαδοπούλου - Αθερίδη... Δεν δουλεύουν οι πλατφόρμες. Αλλάζουν από μόνα τους τα ποσοστά ολοκλήρωησης. Δεν απαντά κανείς σε εμαιλ. Δεν είναι σίγουρο μέχρι πότε ΠΡΕΠΕΙ να ολοκληρώσουμε την παρακολούθηση (η ανακοίνωση για 31/5 ΔΕΝ αναφέρει ξεκάθαρα για παρακολούθηση). Και ποντάρω ότι ως δια μαγείας όλα θα ολοκληρωθούν για να τσεπώσουν τα ΚΕΚ το παραδάκι. Edited Απρίλιος 21 , 2020 by aware Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1987 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Πριν από καμιά ώρα ολοκλήρωσα την παρακολούθηση όλων των ενοτήτων. Συνολικά συμπλήρωσα 30 ώρες και κάτι λεπτά. Τηλεφωνώ στο τηλέφωνο που δίνει η πλατφόρμα για δω τι γίνεται από εδώ και πέρα. Δεν το σηκώνει κανείς. Τυχαία πρόσεξα ότι χαζεύοντας την πρώτη ενότητα που αναφέρεται σε οδηγίες για το κορονοϊό ο χρόνος μελέτης μου αυξάνεται. Οπότε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
acp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Στο site elearning.yeka.gr που είχαμε κάνει αρχικά την αίτηση (όσοι επέλεξαν Διαδικασία Α), στο πεδίο "Αναζήτηση Δηλώσεων ΚΑΥΑΣ Ωφελούμενου από Πάροχο Τηλεκατάρτισης (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α και Β)" σας εμφανίζει την δήλωση που έχει υποβάλλει το ΚΕΚ? Γιατί εμένα μου βγάζει ότι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα ενώ έχω λάβει το τυποποιημένο email με τους κωδικούς από 16/4. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 28 λεπτά πριν, acp said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά Στο site elearning.yeka.gr που είχαμε κάνει αρχικά την αίτηση (όσοι επέλεξαν Διαδικασία Α), στο πεδίο "Αναζήτηση Δηλώσεων ΚΑΥΑΣ Ωφελούμενου από Πάροχο Τηλεκατάρτισης (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α και Β)" σας εμφανίζει την δήλωση που έχει υποβάλλει το ΚΕΚ? Γιατί εμένα μου βγάζει ότι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα ενώ έχω λάβει το τυποποιημένο email με τους κωδικούς από 16/4. 🙄 Χριστός Ανέστη Έκανες την παρακάτω διαδικασία ? ( κατά σειρά οι κόκκινες επιλογές και στο τέλος με επιλογή σου εμφανίζει την κατάσταση της αίτησης σου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 15 ώρες πριν, terry said: Στις πληροφορίες που μου έστειλαν από το ΚΕΚ αναφέρει ότι Ισχύει και για κάποιον άλλον? Προφανώς οι ώρες που θέλουν δε βγαίνουν σε 15 μέρες. Από το ΚΕΚ μου είπαν ότι έχει πάρει παράταση μέχρι 31/05/20 και ότι οι ώρες θα πιστοποιηθούν από την εταιρεία που διαχειρίζεται την πλατφόρμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα