ikont75 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Δεν λειτουργεί ακόμη η πλατφόρμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 εμαθα ότι τα λεφτα για Αττικη συμπληρώθηκαν και οι υπόλοιποι επιλαχόντες. Σε λίγο θα βγάλει ανακοινωση και το ypeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Εγώ πάντως έχω 3 browsers ανοιχτούς!! Μήπως τα πάρω επι τρία??? Ή μήπως πάρω τα... τρί@??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 πλακα αυτός που θα πάταγε το κουμπί να μην είχε την τυπου Α βεβαίωση και έφαγε 150αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnikol Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Τα καλά του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panti82 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 (edited) Ανοιξε Edited Απρίλιος 9 , 2020 by panti82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulumpo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Σχετικό, Όσοι κάνουν την διαδικασία Α, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατι πρέπει να προσκομίσουμε την ταυτότητα μας, αφμ , τα πάντα, σε ένα ΚΕΚ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emporas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 (edited) https://www.in.gr/2020/04/08/greece/koronaios-dikaiouxoi-tou-voucher-ton-600-eyro-oloi-oi-dikigoroi/ Αυτό το είδατε;😏 Edited Απρίλιος 9 , 2020 by Emporas Link to comment Share on other sites More sharing options...
civeng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 9 λεπτά πριν, zulumpo said: Σχετικό, Όσοι κάνουν την διαδικασία Α, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατι πρέπει να προσκομίσουμε την ταυτότητα μας, αφμ , τα πάντα, σε ένα ΚΕΚ? Ευχαριστώ Δεν απαιτείται κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulumpo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 2 λεπτά πριν, civeng said: Δεν απαιτείται κάτι τέτοιο. αυτό λέω και εγώ, περίεργο μου φαίνεται.., αν μπορει αλλος συναδελφος να ενημερωσει τι στοιχεια θα δώσει στο κεκ , μετα την διαδικασια Α. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα