Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 11 λεπτά πριν, getsakna said: Το γεγονός ότι στέλνουμε υπεύθυνη δήλωση (παράρτημα V) σε περισσότερα του ενος ΚΕΚ, ενδέχεται να μπλοκάρει την αίτησή μας? Πρέπει να ακυρώνουμε την μία και να πηγαίνουμε στην άλλη? Κάτι τέτοιο μου είπαν από κρατικό ΚΕΚ (πανεπιστημίου) Μην το κάνεις αυτό. Μίλα πρώτα με τα ΚΕΚ, δες αν σου απαντάνε σωστά και διάλεξε ένα και πήγαινέ το μέχρι τέλους.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 14 λεπτά πριν, getsakna said: Το γεγονός ότι στέλνουμε υπεύθυνη δήλωση (παράρτημα V) σε περισσότερα του ενος ΚΕΚ, ενδέχεται να μπλοκάρει την αίτησή μας? Πρέπει να ακυρώνουμε την μία και να πηγαίνουμε στην άλλη? Κάτι τέτοιο μου είπαν από κρατικό ΚΕΚ (πανεπιστημίου) Μου θυμίζει προπαραγγελίες για κινητό που κάνεις σε όλες τις αλυσίδες και οποίος το φέρει πρώτος.. Μπα εδώ δεν γίνεται μάλλον
Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 στο τυποποιημένο email που στέλνουμε γράφει: << Με το παρόν, σας ενημερώνω ότι έχω επιλέξει τον φορέα σας, προκειμένου να καταρτιστώ με την μέθοδο e-learning στο πλαίσιο της με αρ. 2/2020 Πρόσκλησης του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων (ΑΔΑ: …………… ). >> το (ΑΔΑ:..............) τι είναι; τι πρέπει να γράψουμε εκεί;;
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 (edited) ο αριθμός πρωτοκόλλου που πήρε η ανάρτηση του προγράμματος στην διαύγεια. αν δεν κάνω λάθος είναι ΑΔΑ:ΨΣ2246ΜΤΛΚ-ΞΙΩ απ'ότι βλέπω από τον οδηγό. ας με επιβεβαιώσει και κανας άλλος... Edited Απρίλιος 11 , 2020 by Pavlos33
papathvas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Βλέπω υπερβολική γκρίνια τις τελευταίες μέρες, και ειδικά σήμερα. Φανταστείτε μόνο σε ανάλογες περιπτώσεις, όπως το εξ'οικονομω, όπου υπήρχε η γκρίνια από από τους πελάτες προς τα εμάς για να προλάβουν να ενταχθούν και να μην καθυστέρουμε. Λίγο υπομονή και ψυχραιμία νομίζω ειναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 11 λεπτά πριν, Tasos P said: το (ΑΔΑ:..............) τι είναι; τι πρέπει να γράψουμε εκεί;; Είναι κωδικός αριθμός που αναρτήθηκε στη Διαύγεια (πάνω δεξιά στη πρόσκληση)
Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 (edited) αυτό εδώ που λέει και ο συνάδελφος πιο πάνω ΑΔΑ:ΨΣ2246ΜΤΛΚ-ΞΙΩ Edited Απρίλιος 11 , 2020 by Pavlos33
Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 έμαθα ότι ο πάροχος ζητάει να του στείλουμε συνημμένα 1) αστυνομική ταυτότητα 2) Ε3 3) την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου του τραπεζικού λογαριασμού
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 μιλας για διαδικασία Β, γιατι στην Α δεν χρειάζεται τίποτα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα