ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Ε καλά δεν είναι και τίποτα για 200€ εκεί που αράζεις και βλέπεις ταινία στο σαλόνι να πατάς κανα κλικ στο άσχετο δίπλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Καλού κακού βάλε και μια υπενθύμιση στο κινητό ανά τέταρτο, μη χάσεις κανένα κλικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Πείτε μου κάτι, με προσωρινή αποθήκευση της αίτησης, παίρνει και κωδικό ΚΑΥΑΣ? Έτσι μου λέει το ΚΕΚ με το οποίο θα συνεργαστώ και στην εκτύπωση σε Pdf μου ζητάει να φαίνεται ο ΚΑΥΑΣ, αλλά εγώ την αποθηκεύω(οχι οριστική υποβολή) και δεν παίρνει ΚΑΥΑΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 43 λεπτά πριν, ikaros13 said: Ε καλά δεν είναι και τίποτα για 200€ εκεί που αράζεις και βλέπεις ταινία στο σαλόνι να πατάς κανα κλικ στο άσχετο δίπλα... Και για να μη χρειάζεται να κόβεις την ταινία σου κάθε λίγο και λιγάκι. Δες τα παρακάτω προγραμματάκια για auto clickers, αλλά καλού κακού έλεγξέ τα για ιούς, μην σου δημιουργήσουν και περισσότερα προβλήματα. https://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Mouse-Machine.shtml https://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/AutoClick.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 23 λεπτά πριν, ethan said: Πείτε μου κάτι, με προσωρινή αποθήκευση της αίτησης, παίρνει και κωδικό ΚΑΥΑΣ? Έτσι μου λέει το ΚΕΚ με το οποίο θα συνεργαστώ και στην εκτύπωση σε Pdf μου ζητάει να φαίνεται ο ΚΑΥΑΣ, αλλά εγώ την αποθηκεύω(οχι οριστική υποβολή) και δεν παίρνει ΚΑΥΑΣ. Εννοείται ότι δεν παίρνει ΚΑΥΑΣ. Μόνο με οριστική υποβολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 τελικά ,ποια διεύθυνση βάζουμε , την επαγγελματική , της κατοικίας ή δεν έχει σημασία ? Κάποιες οδηγίες συμπλήρωσης δεν μπορούσαν να βάλουν από κάτω, τόσο δύσκολο ήταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavros.gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 41 λεπτά πριν, nelis said: τελικά ,ποια διεύθυνση βάζουμε , την επαγγελματική , της κατοικίας ή δεν έχει σημασία ? Κάποιες οδηγίες συμπλήρωσης δεν μπορούσαν να βάλουν από κάτω, τόσο δύσκολο ήταν? στοιχεία επικοινωνίας ζητάει στην φόρμα οπότε βάζεις διεύθυνση κατοικίας. όχι ότι αν έδινε κάποιος διεύθυνση επαγγελματική υπήρχε θέμα. επικοινωνία το ένα επικοινωνία και το άλλο.Το ερώτημα έχει γίνει τόσες φορές και έχω αρχήσει να αναθεωρώ την έννοια του <<επιστήμονα>> που και καλά απευθύνεται το πρόγραμμα!!Συγνώμη κιόλας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 (edited) αν κάποιος ξεκίνησε να ρωτήσω αν έχει καταλάβει: 1. Την υλη την διαβάζει κάποιος και την ακούμε εκτός να την βλέπουμε. Αυτό είναι σε αργό ρυθμό και κουραστικό για κάποιους. Μπορούμε να πατάμε επόμενο όταν την έχουμε διαβάσει εμείς ή υποχρεωτικά πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει να μιλά ώστε να θεωρείται γενόμενο? ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ= ΤΑ ΚΛΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΝΑ ΠΩ. Κάθε 5 σειρές κλικ για να πάς σε άλλη εικόνα. PDF δεν υπάρχει. 2. ο χρόνος φαίνεται κάπου? 3. πώς ακριβώς θα ξέρουμε ότι κάναμε 100 ώρες? 4. υπάρχει τρόπος ώστε να έχουμε τίς σημειώσεις σε κάποια μορφή για να τίς ξαναδούμε? και ώς πότε θα έχουμε πρόσβαση στην πλατφόρμα να τίς βλέπουμε? Edited Απρίλιος 11 , 2020 by katrmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasanto Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 17 ώρες πριν, georgegaleos said: Τυχόν μη συμμόρφωση του παρόχου κατάρτισης με την ως άνω προϋπόθεση επιφέρει περικοπή της αμοιβής του ως προς την επιταγή κατάρτισης που δεν καταχώρησε έγκαιρα. ..." αρα αν δεν κανουν σωστα αυτο που πρεπει,αυτοι χανουν τα 470 και εμεις τα 600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Πήρα κωδικούς σήμερα. Μίλησα χθες με την τύπισα, η οποία ήταν μες την τρελή χαρά, λέγοντάς μου να περιμένω λίγο γιατί γίνεται χαμός. Γενικά πάντως, η διαδικασία α είναι πολύ εύκολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα