Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Σε κάποιο σημείο ακούγεται ένα κινητό να χτυπάει, χαχαχα
stathisK Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Παράθεση Πάντως σκέφτομαι να κάνω αίτηση και για την σύζυγο και να δω αν την δεχτεί... Παράθεση Έχει κάνει διακοπή 31/12/2015 Επειδή η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία, τελικά έκανα την αίτηση, πήρα ΚΑΥΑΣ και την έστειλα σε ΚΕΚ..! Περιμένω να δω τι θα μου πουν...
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 https://www.elearningclass.gr/ Έχει πέσει απο συνωστισμό ή μου φαίνεται???
papathvas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 2 ώρες πριν, Faethon11 said: πήρε κανένας το 10 που σκοπεύω να δηλώσω? Αν ναι, τι περιέχει?? Ναι, εγώ. Πριν λίγο μπήκα και ρίχνω καμιά ματιά. Προς το παρών φαίνεται τραγικό. Γενικές έννοιες και ορισμούς έχει κυρίως. Επίσης δεν βλέπω καμιά εξειδίκευση για μηχανικούς. Δεν ξέρω όμως αν το περιεχόμενο είναι το ίδιο από όλες τις πλατφόρμες.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Η πλατφόρμα του elearning φέρεται να είναι από τις πιο ασθενείς πάντως. Σε περίπτωση που δεν πετύχεις 50% στα τεστ τι γίνεται? Δε σε αφήνει να ξαναδώσεις? Υ.Γ. 1 ώρα και 30 λεπτά για να κάνεις το τεστ? Σοβαρά τώρα?
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 (edited) Επέλεξε κανείς το θέμα περί ψηφιακών υπογραφών και είναι στο iclasscloud.com; Το υπο-θέμα "Απόκτηση ψηφιακής υπογραφής - ψηφιακά πιστοποιητικά - ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο" δε φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Πάει σε μια άλλη πολύ σύντομη παρουσίαση περί gov.gr χωρίς αξιολόγηση και δεν το ολοκληρώνει. Edited Απρίλιος 12 , 2020 by curzondax
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 18 λεπτά πριν, Inzaghi said: Η πλατφόρμα του elearning φέρεται να είναι από τις πιο ασθενείς πάντως. Σε περίπτωση που δεν πετύχεις 50% στα τεστ τι γίνεται? Δε σε αφήνει να ξαναδώσεις? Υ.Γ. 1 ώρα και 30 λεπτά για να κάνεις το τεστ? Σοβαρά τώρα? μπορεις και μπαινεις τωρα??
andreasbar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 30 λεπτά πριν, Inzaghi said: Η πλατφόρμα του elearning φέρεται να είναι από τις πιο ασθενείς πάντως. Σε περίπτωση που δεν πετύχεις 50% στα τεστ τι γίνεται? Δε σε αφήνει να ξαναδώσεις? Υ.Γ. 1 ώρα και 30 λεπτά για να κάνεις το τεστ? Σοβαρά τώρα? Έκανα συνέχεια κλικ χωρίς να βλέπω τι γράφει. Σε κάθε ενότητα είχε ερωτήσεις multiple choice ή σωστό λάθος. Φαντάσου διάβασα το 3% της ύλης και πήρα 75%. Προχώρησα με αυτό το τρόπο όλο το τεστ γιατί έχει μόνο ορισμούς και γενικότητες που δε θα σου χρησιμεύσουν πουθενά. Τα 200 ευρώ τα παίρνεις μόνο αν τελειώσεις όλες τις ενότητες άσχετα τι βαθμό θα πάρεις στις εξετάσεις. Κανονικά αν έδινα 10 ευρώ για αυτό το τεστ προκειμένου να μορφωθώ, θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ τα λεφτά μου.
christopografow Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Σε ποια ενότητα σας βγάζει τεστ ρε παιδιά ? Εμένα στη πλατφόρμα e-dimitra δε μου βγάζει κάποιο τέστ και έχω ολοκληρώσει ενότητες.
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2020 μπορεί να ανεβάσει κανείς τις οδηγίες του elearning γιατι δεν μπορώ να τις κατεβάσω? 2 αρχεία Pdf είναι..ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα