akikos39 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 (edited) Έχουν πλάκα. Τα κουτιά δεν τσεκάρονται . Σ ε αυτά που παρακολούθησα. Edited Απρίλιος 13 , 2020 by Pavlos33
civeng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 (edited) akikos39: Τα παρακολούθησες αφήνοντας τις καρτέλες να τρέχουν μόνες τους ή πατούσες "επόμενο" ; Edited Απρίλιος 13 , 2020 by Pavlos33
alej Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 2 ώρες πριν, bunkerlibila said: Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Σας φαίνεται λογικό να ζητάνε φωτοτυπία ταυτότητας και τραπεζικού βιβλιαρίου τα ΚΕΚ. Νιώθω λίγο άβολα να τους δώσω τέτοια έγγραφα φωτοτυπημένα. Κατ'αρχάς είναι παράνομο, δεν είναι ? Δεν ζητάνε όλοι. Μιλάω για την διαδικασία τύπου Α.
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Η μέθοδος Α να γνωρίζετε ότι είναι υπερβολικά εύκολο για ένα ΚΕΚ, είχα στείλει email σε ένα και σε ~10 λεπτά το είχαν κάνει ενώ δεν είχαμε κάνει καμία συνεννόηση. Δηλαδή αν κάνετε την Α και δεν βρείτε άκρη απλά πάρτε ένα τηλέφωνο να το κάνουν εντός δευτερολέπτων αν βιάζεστε.
jobous Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Ναι αρκεί να σηκώνουν το τηλέφωνο !!!! Με email προσπαθώ και εγώ αλλά ακόμα τζίφος.....
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 12 λεπτά πριν, jobous said: Ναι αρκεί να σηκώνουν το τηλέφωνο !!!! Με email προσπαθώ και εγώ αλλά ακόμα τζίφος..... Μήπως να αλλάξεις ΚΕΚ; Προσεγγιστικά δεν κάνουν τίποτα. Μόνο ανόητοι θα αργούσαν.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Νομίζω, πάντως, ότι τα κολλήματα των servers εξαρτώνται και από το φόρτο τους. Ενδεικτικά επισυνάπτω τη σχετική φώτο με τον όγκο των συζευγμένων ΚΕΚ σε κάθε πλατφόρμα. Θεωρητικά, πάντα, ο μικρότερος όγκος συζευγμένων ΚΕΚ θα δημιουργήσει και τα λιγότερα προβλήματα.
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Τελευταία είναι της μόδας τεχνολογίες όπως του Cloudflare. Πρακτικά είναι τεράστιας χωρητικότητας δίκτυα που σηκώνουν μεγάλα βάρη ακόμα και αν ο πραγματικός web server είναι ένα κινητό. Αν κάποια από τις πλατφόρμες στήσει σωστά τέτοια τεχνολογία μπορεί να σηκώσει και όλη την Ελλάδα.
body125z Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 δυστυχώς το elearningclass συνεχίζει να σέρνεται - τυχεροί όποιοι είναι σε πλατφόρμες με λίγα συμβεβλημένα ΚΕΚ.....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα