akikos39 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 (edited) 1 ώρα πριν, civeng said: akikos39 Τα παρακολούθησες αφήνοντας τις καρτέλες να τρέχουν μόνες τους ή πατούσες "επόμενο" ; Πάτούσα επόμενο. Την πρώτο μάθημα παρακολούθησα κανονικά μετά κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα. Edited Απρίλιος 13 , 2020 by akikos39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
civeng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 (edited) Σε αντίστοιχα σεμινάρια σε πλατφόρμα του εξωτερικού, εάν το προχωρήσω με το "επόμενο" θεωρούσε ότι δεν την ολοκλήρωσα. Έπρεπε να το αφήσω να προχωρήσει μόνο του. Edited Απρίλιος 13 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akikos39 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 (edited) Ναι το ξέρω. Στο συγκεκριμένο δεν παίζει να το παρακολουθήσει κάποιος κανονικά. Είναι πολύ βαρετό. λέει ότι ολοκλήρωσα το 7% Edited Απρίλιος 13 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
body125z Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 (edited) Ποια πλατφόρμα αν επιτρέπεται; Edited Απρίλιος 13 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akikos39 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 (edited) https://iclass.gr Edited Απρίλιος 13 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Πλατφόρμα iclasscloud Προσωπικά το παρακολουθώ κανονικά τις τελευταίες 24 ώρες. Έχω δει 5 από 13 ενότητες στο σεμινάριο 6. Την 4η και 5η δεν μου την ολοκληρώνει ούτε κρατάει το αποτέλεσμα. Δεν προχωράω μέχρι να δούμε τι γίνεται μην τα χάσω όλα. Με έβγαλε ο καθηγητής για διάλειμμα. 🤣 Φαίνεται ότι κάνουν διαρκώς αλλαγές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Ε ναι. Πρώτη φορά που δούλεψε τόσο πολύ το σύστημά τους είναι. Έγινε πρόοδος 10 ετών σε ένα μήνα σε πολλές τεχνολογίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 5 ενότητες σε 24 ωρες? Πατάς επόμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Το elearningclass και σε μένα, μου είναι αδύνατον να συνδεθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamlos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Πλατφόρμα iclass 13 ενότητες, σεμινάριο 6. Τέλος. Σύνολο ωρών με το σταυρό στο χέρι κάτω από 15 ώρες. Ώρες σχετικές με το BIM εκφρασμένες σε ποσοστό γιατί δεν ήμουν ακριβής στην χρονομέτρηση ≈ 15%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα