pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 (edited) 12 λεπτά πριν, ted78 said: Αφού έχει ΚΑΥΑΣ, νομίζω είσαι οκ Ψαχουλεύοντας προηγούμενα προγράμματα κατάρτισης, βλέπω ότι γενικά το σύστημα έχει τη δυνατότητα να δείξει στον πάροχο, αν μία επιταγή κατάρτισης έχει ενεργοποιηθεί ή όχι, βάσει του ΚΑΥΑΣ. Με ποιον τρόπο?με ενδιαφέρει όπως καταλαβαίνεις! Στην αναζήτηση του εργανη δεν με βρίσκω...Εννοείς αυτόν? Edited Απρίλιος 15 , 2020 by pirsogiannis
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 Δεν μπορείς να το δεις εσύ. Μόνο ο πάροχος. Έχω στείλει email να με ενημερώσουν αν υπάρχει τρόπος επαλήθευσης της ενεργοποίησης, αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Αν έρθει κάτι θα ενημερώσω.
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 (edited) Συνάδελφοι που είστε στο elearningclass εδω και μισή ώρα βάζω τους κωδικούς και μου βγάζει το παρακάτω.. συμβαίνει και σε σας? . Edited Απρίλιος 15 , 2020 by dib
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 (edited) Από το πρωί είναι πεσμένο.. Βασικά από την αρχή ζήτημα να λειτούργησε κάποιες ώρες Edited Απρίλιος 16 , 2020 by Pavlos33
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 (edited) @dib Κάνε έναν κόπο και διέγραψε cookies, θα μεταφερθούν σε νέα πλατφόρμα. Το έχω γράψει λίγα μηνύματα παραπάνω...Μου το επιβεβαιώσαν από το ΚΕΚ, λογικά θα ενημερωθούμε περισσότερο τις προσεχείς ώρες. Edited Απρίλιος 16 , 2020 by Pavlos33
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 (edited) @pirsogiannis Κάποιες φορές δείχνει ένα νέο interface κάποιες άλλες το ίδιο.. Μέχρις στιγμής δεν μπαίνει Edited Απρίλιος 16 , 2020 by Pavlos33
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 30 λεπτά πριν, pirsogiannis said: Κάνε έναν κόπο και διέγραψε cookies, θα μεταφερθούν σε νέα πλατφόρμα. Το έχω γράψει λίγα μηνύματα παραπάνω...Μου το επιβεβαιώσαν από το ΚΕΚ, λογικά θα ενημερωθούμε περισσότερο τις προσεχείς ώρες. ΟΚ συνάδελφε και ευχαριστώ. Τζάμπα πήγαν 9 ενότητες απο χθές μέχρι σήμερα (με πολύ αναμονή σε κάθε ενότητα και κάθε καρτέλα 😡)
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 (edited) Πήρα και μόλις απάντηση σε email.. Επαναλαμβάνω για πλατφόρμα elearningclass Edited Απρίλιος 15 , 2020 by ikaros13
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2020 Τους γρόθους του elearningclass ...πόσο γκάου άτομα είναι εκει μέσα στη πλατφόρμα που δεν ήξεραν να υπολογίσουν οτι θα γίνει χαμός απο συνδέσεις ωφελουμένων και να κάνουν έγκαιρα τις αναβαθμίσεις ώστε να είναι προσβάσιμες κατα τη περίοδο έναρξης του προγράμματος!!! Χθές μεσημέρι τους πηρα τηλ και τους έβρισα χυδαία.... γρόθους τους είπα... μαλάκες τους είπα... λαμόγια του κερατά τους ειπα για τα 5 μύρια που παίρνουν (κάθε πλατφόρμα για το πρόγραμμα τηλεκατάρτησης) ... τα άκουσαν όλα όσο τους είπα και στο τέλος μου έκλεισαν το τηλ. ΛΑΜΟΓΙΑ του ΚΕΡΑΤΑ 😡😡😡
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα