spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 μάλλον τα παίρνουν πρώτα οι γαλάζιοι
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Η ΕΤΕ τα έβαλε. Όμως το πρόβλημα παρέμεινε... Error: Internal script failure
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 7 λεπτά πριν, spafent said: μάλλον τα παίρνουν πρώτα οι γαλάζιοι Πρέπει είναι ενεργοποιημένο το Bluetooth δηλαδή.
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 (edited) από τις 11 Απρίλη ΕΤΕ τπτ Edited Απρίλιος 16 , 2020 by spafent
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Μόλις τα κατάφερα και μπήκα.
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Εν τω μεταξύ, το περιεχόμενο των παρουσιάσεων είναι αρκετά διαφορετικό από την προηγούμενη πλατφόρμα.
demaq89 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 1 minute ago, Astrolavos said: Εν τω μεταξύ, το περιεχόμενο των παρουσιάσεων είναι αρκετά διαφορετικό από την προηγούμενη πλατφόρμα. Καλησπέρα! Ρώτησα και πριν αλλά κάπου χάθηκε το μήνυμα... Αυτή η νέα πλατφόρμα για ποιο από τα 10 "μαθήματα" αναφέρεται; Είναι για όλους; Από το ΚΕΚ που ρώτησα, μου είπαν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα και συνεχίζω να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα https://platform.elearning-seminars.gr/
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 εγω ειμαι στο elearningclass.gr. Η αρχική μορφή της πλατφόρμας είναι διαφορετική με την τωρινή. Πιθανόν να πήραν τις παρουσιάσεις από άλλη πλατφόρμα. Το κάθε ΚΕΚ παρέχει μια πλατφόρμα, επομένως μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είσαι στην πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το ΚΕΚ, η οποία ενδέχεται να έχει διάφορες αναβαθμίσεις, όπως συνέβη στο elearningclass.gr.
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 5 λεπτά πριν, demaq89 said: Καλησπέρα! Ρώτησα και πριν αλλά κάπου χάθηκε το μήνυμα... Αυτή η νέα πλατφόρμα για ποιο από τα 10 "μαθήματα" αναφέρεται; Είναι για όλους; Από το ΚΕΚ που ρώτησα, μου είπαν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα και συνεχίζω να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα https://platform.elearning-seminars.gr/
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα