PAPIVOLIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Κ Υ Ρ Ι Ο ΒΡΟΥΤΣΗ .....ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ... ΜΕ ΤΟ ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;; ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkloop Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Εγώ κατάλαβα ότι όλα τα παιδιά λοιμώχθηκαν από Σκοιλ Ελικικου λόγω της διασποράς των παθολόγων στο νοσοκομειακό χώρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Το "Σκοιλ_Ελικικου" τι είναι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Μόλις τώρα, maranti said: Το "Σκοιλ_Ελικικου" τι είναι;;; μάθημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkloop Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 2 λεπτά πριν, maranti said: Το "Σκοιλ_Ελικικου" τι είναι;;; https://twitter.com/olga48778863/status/1250850842024054790/photo/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 42 λεπτά πριν, darkloop said: Όλη μας η κατάντια σε ένα hashtag... #Σκοιλ_Ελικικου https://twitter.com/hashtag/σκοιλ_ελικικου?src=hashtag_click Εντωμεταξύ τρελό γέλιο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Σκοιλ_Ελικικου Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkloop Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Πιστεύω ότι αυτοί οι κύριοι που έκαναν τον έλεγχο της συμμόρφωσης της κάθε πλατφόρμας, καθώς και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, πρέπει να ελεγχθούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Oτι χειρότερο έχω ζήσει ως μηχανικός-επιστήμονας είναι αυτά τα σεμινάρια...... Ενας μ@λ@κ@ς τύπος που αραδιάζει ασυναρτησίες με 0 συνοχή 0 επιστημονική κατάρτιση με 0 επαφή με την πραγματικότητα.... Με πηγές διπλωματικές εργασίες..... Απο τη μία γελάω από την άλλη μου ρχεται να σπάσω τον υπολογιστή..... Η αριστεία τους σε όλο το μεγαλείο...... Αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ.....Ελπίζω όχι μόνο εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) Μήπως είναι παρουσιάσεις από μαθήματα για ECDL; Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ για να ξέρω, αλλά τέτοιου επιπέδου μου φαίνονται. Τουλάχιστον για την κατηγορία (4) που επέλεξα εγώ. Edited Απρίλιος 17 , 2020 by tsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα