subrosaval Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Έστειλα και στο δικό μου ΚΕΚ μπας και μου απαντήσουν και θα ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 κι εγώ έχω στείλει ... αλλά προβλέπω να στέλνω ορθή επανάληψη με την πρόθεση δια + επίθετο όλο + το αρχικό ρήμα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ασλανίδης Σάββας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) εχω κανει την διαδικασια της τηλεκαταρτισης, εχω λαβει το εμαιλ με κωδικους (διαδικασια β), κανω κατι επιπλεον για να παρω τα λεφτα ή αυτοι ενεργοποιουν ολη την υπολοιπη διαδικασια της πληρωμης μας. ειμαι ηδη στο 53% της παρακολουθησης της τηλεκαταρτισης. Ευχαριστω Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33 Edited Απρίλιος 17 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrosaval Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) @Ασλανίδης Σάββας Τα 400 θα τα πάρεις , δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο . Για τα 200 θα παλέψεις όπως όλοι μας Edited Απρίλιος 17 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ασλανίδης Σάββας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Edited Απρίλιος 17 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) εγώ αυτό το βλέπω @@@ρια των κΕΚ για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα και να αποφορτίσουν τις πλατφόρμες και στο τέλος να σου πουν παιδιά πετύχαμε να μετράνε οι ώρες. Edited Απρίλιος 17 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalikoutis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 έκατσα και έφτιαξα ενα μικρό utility σε selenium και παιζει μπαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panti82 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Πήρε κανένας σήμερα 400 ευρώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
incas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 και εμενα δεν εχουν μπει τα χρηματα..πειραιως ειμαι και μου εστειλαν κωδικους 11.04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalikoutis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 ουτε εγω πηρα εθνική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα