georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) Από την αρχική σελίδα της iclass.... κάτω στην θάλασσα μια πορτοκαλί κουκκίδα που βλέπετε είναι ο πιλότος και σας εύχεται καλή τύχη ... Edited Απρίλιος 17 , 2020 by georgegaleos
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 εχω την εντύπωση ότι τα χρήματα μπαίνουν αφού γίνει ένας προέλεγχος των χαρτιών που στέλνουν τα κεκ. Οπότε χρήματα μπορεί να μπουν και Τρίτη και Τετάρτη.
jobous Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Σήμερα δεν πιστεύω να πιστωθούν χρήματα , λόγω αργίας.
christopografow Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Ναι το ερώτημα ειναι γιατί οι φωστήρες έβγαλαν χρονοδιάγραμμα πληρωμών με τη Μ. Παρασκευή μέσα .
alej Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 3 ώρες πριν, ikaros13 said: Με το autoclicker το ρύθμισα κάπου στο 10-15 λεπτό, κοιμήθηκα και μου έγραψε μόνο για μια ενότητα 9 ώρες!! Καλά πάμε Κανά καλό και αξιόπιστο έχουμε; @xalikoutis Δώσε γνώση στο λαό! Τουλάχιστον έτσι θα μάθουμε όντως και κάτι!!!
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 1 ώρα πριν, xalikoutis said: το αυτοματοποιησα πλήρως Συνάδελφε αν έχεις φτιάξει κάποια εφαρμογή και θέλεις να την προσφέρεις στα μέλη του φόρουμ θα είναι ευπρόσδεκτο. Η εικόνα που έδωσες στην δημοσίευσή σου δεν ξέρω αν βοηθάει κάποιον (εκτός και αν είναι κάτι απλό και δεν το γνωρίζουμε οι μη έχοντες σχέση με το αντικείμενο αυτό).
Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) αυτός είναι Ηλεκτρολόγος και ξέρει από αυτά, βλέπω έχει και έναν controller, δεν ξέρω αν έχει σχέση με το θέμα Edited Απρίλιος 17 , 2020 by Pavlos33
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Δυστυχώς άκρη δε βγάζουμε με όλα αυτά. Το συζητάμε εκτενώς το θέμα ανακολουθίας προόδου και ανάγνωσης ενοτήτων, στις προηγούμενες σελίδες. Ρίξε μια ματιά αν θέλεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα