spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 σημαίνει οτι το ΤΕΕ λέει ψέματα προς το παρόν....
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 elearningclass Ωρες 74, πρόοδος 0% Αυτα ειναι!
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Παιδιά να το δούμε λίγο γιατί με πληροφόρησε συνάδελφος μετά από επικοινωνία με το κεκ, ότι ουσιαστικά το προγραμμα παρακολούθησης ξεκινάει από 20 Απριλίου.. Μην βάζουμε τσάμπα τους υπολογιστές να παίζουν
body125z Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 το 20 Απρίλη στην προκύρηξη (με διέκοψε το autoclick καθώς έγραφα!!) αναφέρετε στην ημερομηνία ενεργοποίησης των επιταγών και όχι στο μέτρημα των ωρών (έτσι το κατάλαβα)
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 (edited) και μενα ετσι μου ειπαν αλλα δεν θα έπρεπε να υπάρχει αναφορά επ' αυτού κάπου στην πλατφόρμα?? Edited Απρίλιος 18 , 2020 by getsakna
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 7 λεπτά πριν, body125z said: το 20 Απρίλη στην προκύρηξη (με διέκοψε το autoclick καθώς έγραφα!!) αναφέρετε στην ημερομηνία ενεργοποίησης των επιταγών και όχι στο μέτρημα των ωρών (έτσι το κατάλαβα) Και πως πληρώνονται κάποιοι αν δεν έχουν ενεργοποιηθεί τότε; Φοβαμαι μην φάμε κανα φιάσκο πάλι
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 20 Απριλίου ήταν η τελική προθεσμία για ενεργοποίηση της πλατφόρμας τηλεκατάρτισης. Το γράφει στην πρόσκληση.
Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 τι λέτε τώρα, δηλαδή θα κάτσουμε να δούμε αυτές τις βλακείες ξανά;
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 (edited) Αυτό που λες δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τουλάχιστον από 'μένα. Αντ' αυτού τα καντήλια .... θα συνεχιστούν αναμμένα και μετά το Πάσχα ... σε επανάληψη και τα 12 Ευαγγέλια ... θα ακούσουν και ο πάροχος και η πλατφόρμα .... με δώρο χριστοπαναγίες χειρός. Edited Απρίλιος 18 , 2020 by georgegaleos
snipper13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 Συναδελφοι καλησπερα και Χρόνια πολλα, απο τη στιγμή που δεν έχει μπει η προκαταβολη δεν υπαρχει λογος νομιζω να παρακολουθησουμε ουτε μια ωρα μαθημα. Αν το μαθημα δεν ολοκληρωθει, ο παροχος (οπως λεει η προσκληση) δεν πληρωνεται . Εγω προσωπικα ζητησα απο τον παροχο επισημο εγγραφο που να βεβαιωνει την ημερα και την ωρα της ενεργοποιησης της επιταγης μου.Σε περίπτωση που δεν γινει η πληρωμη την επομενη εβδομαδα σε συννενοηση με τη νομικη μου προστασια θα καταθεσω αγωγη εναντίον του ΚΕΚ. Καλή Ανάσταση σε όλους.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα