georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 2 minutes ago, Paul_Mix said: Tελικά τι κάνουμε, πρεπει να γράψουμε 67 ώρες και συνεχίζουμε με τα κλικ? Σε επικοινωνία που είχα πριν καμία ώρα και με την iclass (40 λεπτά αναμονή) και με το ΚΕΚ που είμαι, μου είπαν και οι δύο, πάλι ότι ήδη έχω αναφέρει.
stavros.gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) 7 λεπτά πριν, dimitris GM said: σωστά..... κατα τα λοιπα, εκείνο το " -3,00" κατω δεξιά, τί σημαινει??? προσωπική χρέωση (χρηματιστηριακή χρέωση) άσχετη με το επίδομα. Edited Απρίλιος 21 , 2020 by Pavlos33
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) Ο Βρούτσερ στην τηλεόραση, δε θυμάμαι σε πιο κανάλι μου είπανε, ζήτησε συγνώμη που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν όλα τα 400άρια (προφανώς τα πρώτα), και δήλωσε ότι θα διευθετηθεί το θέμα μέχρι τέλος της εβδομάδος..... Edited Απρίλιος 21 , 2020 by spafent
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Οπότε δεν υπήρχαν τα χρήματα!!! Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι απατεώνες!
stavros.gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Μόλις τώρα, spafent said: Ο Βρούτσερ στην τηλεόραση, δε θυμάμαι σε πιο κανάλι μου είπανε, ζήτησε συγνώμη που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν όλα τα 400άρια (προφανώς τα πρώτα), και θα διευθετηθεί μέχρι τέλος της εβδομάδος..... δεν πρόλαβαν να βάλουν όλα τα 400 αρία !!!άρα κάποια βάλανε!!!!άρα άκυρο το ψέμα !!!επιστημονική σκέψη ΣΚΟΙΛ ΕΛΙΚΙΚΟΥ
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) 5 λεπτά πριν, stavros.gr said: δεν πρόλαβαν να βάλουν όλα τα 400 αρία !!!άρα κάποια βάλανε!!!!άρα άκυρο το ψέμα !!!επιστημονική σκέψη ΣΚΟΙΛ ΕΛΙΚΙΚΟΥ ήσουν απόλυτος ότι όσοι έκαναν έγκαιρα ανάρτηση τα πήραν, άρα λοιμόχθησαν? επιστημονική σκέψη με έρευνα λέμε... Edited Απρίλιος 21 , 2020 by spafent
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Για κάποιους που μιλούν στα κανάλια πρέπει να ενταθούν τα περιοριστικά μέτρα ... μάλλον καλύτερα θα ήταν να ισχύσουν επ' αόριστο...μέχρι και ο κοροναϊός τους σκιάζεται ...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Μην σκοτώνεστε μεταξύ σας. Τα λεφτά δεν μπαίνουν χειροκίνητα, αλλά αυτόματα. Προφανώς τα χρήματα που είχε ο λογαριασμός του υπουργείου δεν επαρκούσαν για το σύνολο των δικαιούχων.
PAPIVOLIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Τον σταύρο επειδή τον γνωρίζω από την δαπ , μην τον ενοχλείται. Αγώνα κάνει εδώ μέσα.
stavros.gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 1 λεπτό πριν, PAPIVOLIS said: Τον σταύρο επειδή τον γνωρίζω από την δαπ , μην τον ενοχλείται. Αγώνα κάνει εδώ μέσα. αν αναφέρεσε σε εμένα ποτέ δεν ήμουν ΔΑΠ. Ξάνθη 1998-2003 . ποτέ δεν ασχολήθηκα με παρατάξεις στα φοιτητικά χρόνια!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα