dim10 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) Πάντως μόλις τώρα ο Πέτσας ανακοίνωσε ότι "κατεβλήθη το επίδομα των 400 € στους επιστήμονες (τρομάρα μας) και τα υπόλοιπα 200 € έως το τελος του μήνα". Ο πέτσας μάλλον δεν διαβάζει τις ανακοινώσεις των υπουργείων της κυβέρνησης, που δίνουν άλλες προθεσμίες. Ότι να'ναι. Edited Απρίλιος 21 , 2020 by dim10
nekou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 2 ώρες πριν, spafent said: ενεργοποιήθηκα από 11/4 ακόμη δεν πήρα τίποτα Και εγώ στην ίδια μοίρα με σένα είμαι συνάδελφε. Επικοινώνησα με το ΚΕΚ το έχουν στείλει από 12/04 μου έχουν στείλει και το αποδεικτικό της υποβολής και είναι όλα σωστά αλλά από λεφτά τίποτα ακόμα. Μου είπαν ότι το ίδιο έχει συμβεί και με άλλους 3 στο ιδιο ΚΕΚ . Η τράπεζα που έχω δηλώσει είναι ΕΘΝΙΚΗ
body125z Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Μόλις τώρα, nekou said: Και εγώ στην ίδια μοίρα με σένα είμαι συνάδελφε. Επικοινώνησα με το ΚΕΚ το έχουν στείλει από 12/04 μου έχουν στείλει και το αποδεικτικό της υποβολής και είναι όλα σωστά αλλά από λεφτά τίποτα ακόμα. Μου είπαν ότι το ίδιο έχει συμβεί και με άλλους 3 στο ιδιο ΚΕΚ . Η τράπεζα που έχω δηλώσει είναι ΕΘΝΙΚΗ παρόμοια περίπτωση με ενεργοποίηση στις 12/04 και Εθνική... κάποιοι ξεκοκαλίζουν τα λεφτά μας αυτή τη στιγμή...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) 4000'/60'=66.67 ώρες < τουλάχιστον 70 ώρες!!!! Edited Απρίλιος 21 , 2020 by Faethon11
body125z Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 6 λεπτά πριν, yusaku said: Ερώτηση που έκανα στην iclasscloud για τις μη τσεκαρισμένες ενότητες ενώ τις έχω τελειώσει ωραια μαθηματικά ξέρουν εκεί - 100 διδακτικές ώρες (δεδομένου του 40 λεπτου της διδακτικής) ισοδυναμούν με κάτι λίγο από 67 ώρες των 60 λεπτών...
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) 10 λεπτά πριν, yusaku said: iclasscloud Παράθεση ΠΡΈΠΕΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΌ 70 ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Αν ισχύσει (και 67 να είναι) παραβιάζει κάθε επιστημονική λογική περί του σκοπού της διδασκαλίας ειδικά με τέτοια απλοϊκά θέματα προς επαγγελματίες από ανώτατες σχολές. Κοινώς είτε τα χρήματα πρέπει να δοθούν αυτόματα με ένα μόνο πέρασμα της ύλης/αξιολόγησης είτε να καταργηθεί η όλη δράση ως ακαδημαϊκά φιάσκο. Edited Απρίλιος 21 , 2020 by curzondax
body125z Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Σε πολύ φρέσκια ενημέρωση από το ΚΕΚ παραθέτω απαντησή τους: Παράθεση Σύμφωνα με προφορική ενημέρωση που είχαμε από την πλατφόρμα: 1. Η καταγραφή των ωρών στην πλατφόρμα είναι σε 60-λεπτα της ώρας, δηλαδή οι ώρες που φαίνονται είναι 60λεπτα. Αρα οι 100 διδακτικές ώρες του προγράμματος αντιστοιχούν σε περίπου 67 ωρολογιακές που πρέπει να φανούν στα στατιστικά ως ολοκληρωμένες. 2. Πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ενότητες μαζί με τις ερωτήσεις τους
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 to KEK ή η πλατφόρμα τα είπε? Σε ποιά πλατφόρμα?
body125z Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 14 λεπτά πριν, katrmp said: to KEK ή η πλατφόρμα τα είπε? Σε ποιά πλατφόρμα? elearningclass, την απάντηση την έστειλε το ΚΕΚ μετά από επικοινωνία με πλατφόρμα
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Επιβεβαιώνω, email του ΚΕΚ, αναφορικά με τον υπολογισμό του χρόνου για το elearningclass:
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα