georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) 7 minutes ago, Faethon11 said: e-learningclass Νομίζω την ίδια έχεις και εσύ.. .... iclass ...μην το παρεξηγήσεις ... στα ελληνικά είναι ακόμη καλύτερη..διεγείρει και άλλες αισθήσεις ....υπόκωφος η βρομερή ,,, βροντώδης η άοσμη .... άι κλάσ' Edited Απρίλιος 21 , 2020 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 3 λεπτά πριν, ted78 said: @venezia, Οπότε όταν ρωτάς, καλύτερα να αναφέρεις αυτή (voucher.eclasroom) και όχι τη saronis, γιατί δεν την αναγνωρίζει ο άλλος. Σωστός !!! thanks ..Οπότε το ξαναποστάρω . Συνάδελφοι..... ακούει κανείς ? Το έχω αναρτήσει επανειλημμένα . Μόνο εγώ το παρακολουθώ αυτό το ΚΕΚ saronis , που ''πατάει'' στην πλατφόρμα voucher.eclasroom ?? 😶 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Εγώ παρακολουθώ άλλο ΚΕΚ που πατάει πάνω στην ίδια πλατφόρμα. Μετράω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Έχω κι εγώ λογαριασμό εκεί. Τι θες να μάθεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) @Inzaghi Όλοι οι καλοί ..μετράνε . Πως σας εμφανίζονται : η πρόοδος ωρών και το αποτέλεσμα του τεστ αξιολόγησης; Η δική μου εικόνα αλλά δεν βρίσκω εικόνα συνολικής πρόοδου Edited Απρίλιος 21 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) Θα μπεις στο μάθημα και στα δεξιά έχει ένα πλαίσιο "Προσαρμόσιμες Αναφορές", που μπορείς να επιλέξεις δύο συνδέσμους. Ο ένας είναι "Ατομική Αναφορά (ΑΝΑ ΕΝΟΤΗΤΑ)" και ο άλλος "Ατομική Αναφορά (ΣΥΝΟΛΟ)" και θα σου τα βγάλει όλα. Edited Απρίλιος 21 , 2020 by ted78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 5 λεπτά πριν, ted78 said: Θα μπεις στο μάθημα και στα δεξιά έχει ένα πλαίσιο "Προσαρμόσιμες Αναφορές", που μπορείς να επιλέξεις δύο συνδέσμους. Ο ένας είναι "Ατομική Αναφορά (ΑΝΑ ΕΝΟΤΗΤΑ)" και ο άλλος "Ατομική Αναφορά (ΣΥΝΟΛΟ)" και θα σου τα βγάλει όλα. 'Ελα μου ντε ....που το δικό μου ΚΕΚ μάλλον έχει μάλλον δική του πλατφόρμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Ποιό link σου έδωσαν να παρακολουθείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) https://elearn.saronis.gr Edited Απρίλιος 21 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (edited) Στα δεξιά κάτω από το ημερολόγιο, "Διαμορφώσιμες Αναφορές". Από εκεί τα βλέπεις. Το δικό σου ΚΕΚ είχε ήδη δικιά του πλατφόρμα και τη συνέδεσε με την άλλη, κρατώντας το δικό του framework. Edited Απρίλιος 21 , 2020 by ted78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα