Antonis Sv Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 33 λεπτά πριν, Antonis Sv said: έχω ΚΑΔ που είναι σε αυτούς που μπορούν να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. όμως έχω και δηλωμένη σύμβαση στη Παρ. 9, Άρθρ. 39 Ν.4387/2016 στην ουσία δηλαδή είμαι "μπλοκακιας" που δεν ασκώ ελεύθερο επάγγελμα επί της ουσίας, αλλά δουλεύω με συμβαση εργου σε ενα εργοδότη που μου καλυπτει τα 2/3 των εισφορών κτλ. μπορώ να μπω κανονικά στο παραπάνω; φαντάζομαι ναι, καθως είναι υποτίθεται πρόγραμμα εκπαίδευσης και δεν έχει να κανει με το εργασιακό καθεστώς όπως πχ τα 800 (στα οποία δεν έχω ενταχθεί) σωστά; έκανα αίτηση τελικά και μου την δέχθηκε βάσει ΚΑΔ. τώρα στην Πρόσκληση δεν βρήκα κάτι για εξαίρεση όσων είναι στην Παρ. 9, Άρθρ. 39 Ν.4387/2016 θα δείξει... επίσης από τη στιγμή που καταργήθηκε, αρκεί πλέον μόνο η αίτηση; πειράζει δηλαδή που δεν θα στείλω σε κάποιο ΚΕΚ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Η γνωμη μου: Εξυπνη κινηση απο τον Κουλη. Μπραβο του που το μαζεψε εστω και στο 93ο λεπτο. Εκανε μπαμ οτι ηταν σκανδαλο και φαγοποτι και ηταν παραφωνια στην αντικειμενικα καλη εικονας της κυβερνησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 (edited) καταργηθηκε https://www.ethnos.gr/oikonomia/101483_ypoyrgeio-ergasias-katargeitai-programma-tilekatartisis εδιτ προηγηθηκαν αλλοι συναδελφοι αλλά...δεν πειραζει "μου αρέσει να το ακουω...'"😀 Edited Απρίλιος 22 , 2020 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAPIVOLIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Nαι πολύ έξυπνη του Κο'υλη. Αν γίνει καμιά μαζική αγωγή για εμπαιγμό να δεις τι έξυπνη κίνηση έκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 3 λεπτά πριν, dimitris GM said: καταργηθηκε https://www.ethnos.gr/oikonomia/101483_ypoyrgeio-ergasias-katargeitai-programma-tilekatartisis εδιτ προηγηθηκαν αλλοι συναδελφοι αλλά...δεν πειραζει "μου αρέσει να το ακουω...'"😀 Πολλά συγχαρητήρια για τον πρόεδρο σας.Ολο αυτό το διάστημα κράτησε αξιοπρεπέστατη θεση.Τον άκουσα και πριν λίγο στο ράδιο.Τα είπε τα πράγματα όπως έχουν Στασινε καμμιά δήλωση περί του θέματος θα έχουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 3 minutes ago, dimitris11140 said: Πολλά συγχαρητήρια για τον πρόεδρο σας.Ολο αυτό το διάστημα κράτησε αξιοπρεπέστατη θεση.Τον άκουσα και πριν λίγο στο ράδιο.Τα είπε τα πράγματα όπως έχουν Στασινε καμμιά δήλωση περί του θέματος θα έχουμε ? τι είπε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 20 λεπτά πριν, subrosaval said: Ακριβώς !!!! Μερικοί τον Μάη θα ξαναπάρουν (όχι πάλι 800) απο αυτούς που ήδη πήραν τα 800, μερικοί δεν θα τα ξαναπάρουν. Εμείς θα παίρναμε και τώρα δεν θα πάρουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Ξεφτυλεςςςςςςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 (edited) Πάντως θα παίρναμε 400Ε 24 - 27 όσοι δεν τα πήραμε και είχαμε εγγραφει. Τώρα ξέρει κανείς πότε θα τα πάρει? Απαιτούνται νεα ΦΕΚ, εγκύκλιοι κλπ. Πότε όλα αυτα? Edited Απρίλιος 22 , 2020 by katrmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2020 Εκπαιδευτήκαμε στη χρήση του autoclicker. Πάντως αφού απελευθερώθηκε και μπορούμε να μιλάμε ακόμα πιο ανοιχτά, την επόμενη φορά προτείνω ένα virtual machine (όπως vmware) για το autoclicker γιατί έτσι δε χρειάζεται να μένει το υπόλοιπο PC σε αχρηστία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα