dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Η ξεφτίλα δεν έχει όριο. Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 1 ώρα πριν, stavros.gr said: πληρώθηκα χθες και στον πίνακα τα τελευταία κελιά κενα όπως εσένα. Συνάδελφε, αν μπορείς, χωρίς φυσικά να φαίνονται τα στοιχεία σου, να μας κάνεις ένα print screen από την Εργάνη, από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης, που ανέβασε ο/η συνάδελφος @venezia σε άλλο πόστ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Σε εμένα λέει πως δεν υπάρχουν αποτελέσματα ενώ έχω πάρει κωδικούς 15:30 την 12.04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Πληρώθηκες Faethon; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) 16 λεπτά πριν, ted78 said: Συνάδελφε, αν μπορείς, χωρίς φυσικά να φαίνονται τα στοιχεία σου, να μας κάνεις ένα print screen από την Εργάνη, από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης, που ανέβασε ο/η συνάδελφος @venezia σε άλλο πόστ; βρε παιδιά σε αυτήν την φόρμα έχει πρόσβαση μόνο ο πάροχος που κάνει την ανάρτηση και εγώ ζήτησα να μου την στείλει για επιβεβαίωση Edited Απρίλιος 17 , 2020 by spafent Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Ο συνάδελφος venezia είπε ότι το είδε με τους δικούς του κωδικούς taxisnet στην Εργάνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 1 ώρα πριν, Inzaghi said: ποια 2 email πρέπει ο πάροχος να αναρτήσει? Και πώς μαθαίνουμε εμείς αν ο πάροχος έχει κάνει και αυτή τη διαδικασία, αφού λάβουμε το προτυποποιημένο mail? Δες στα ΑΡΧΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ στην προσθήκη στο τέλος της πλατφόρμας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Συνάδελφε @venezia στο παραπάνω ποστ φαίνεται να έχεις δικαιώματα παρόχου στην πλατφόρμα της Εργάνης. Σίγουρα είναι με τους δικούς σου κωδικούς taxisnet αυτή η εικόνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 25 λεπτά πριν, ted78 said: Πληρώθηκες Faethon; Όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Κουράγιο φίλε! Κάποια στιγμή θα μπουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα