body125z Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 τηλεφωνική επικοινωνία με ΚΕΚ για το πρόβλημα στην πλατφόρμα elearningclass... ενημερώθηκα πως και οι άλλες πλατφόρμες έχουν το ίδιο θέμα - καθυστέρησης - και οτι αυτό συμβαίνει λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας....
spafent Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 (edited) 17 λεπτά πριν, pirsogiannis said: προφανώς, αφού έστειλε ο πάροχος mail ενεργοποίησης 😊 και στον Α στέλνει αλλά εσύ Β δεν μπορείς να δεις την αίτηση που έκανε ο πάροχος για σένα ( εκτός αν του την ζητήσεις) Edited Απρίλιος 13 , 2020 by spafent
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 iclasscloud σερνεται πιά, και κάθε 2 λεπτά σε πετά έξω χωρίς να ξέρεις αν έχει αποθηκεύσει
manos79 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 καλημέρα σε όλους, Συγνώμη αν έχει αναφερθεί αλλά τελικά ισχύει μόνο ο Πρωτεύον ΚΑΔ για την συμμετοχή στο voucher ή και κάποιος δευτερεύοντας? Στο Ε3 μου ο κύριος κωδικός που έχω δεν είναι στην λίστα. Υπάρχει ελπίς? ευχαριστώ πολύ
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 2 λεπτά πριν, spafent said: και στον Α στέλνει αλλά εσύ Β δεν μπορείς να δεις την αίτηση που έκανε ο πάροχος για σένα ( εκτός αν του την ζητήσεις) Με βάση τα screenshots που έχω εδώ δεν μπορούν και οι της διαδικασίας Β να τσεκάρουν την αίτηση τους?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 (edited) @pirsogiannis καλημέρα, Δες εδώ το σχόλιό μου. Edited Απρίλιος 13 , 2020 by georgegaleos
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Το είχα δει.Μάλλον πρέπει να ενοποιηθούν τα δύο θέματα..😀
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Προσωπικά πλέον θα σχολιάζω σε αυτό.
body125z Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 (edited) ο φορέας διαχείρισης του elearningclass απάντησε μέσα σε λίγα λεπτά οτι είναι ενήμεροι για το πρόβλημα και θα μεριμνήσουν άμεσα - όσοι έχετε πρόβλημα στείλτε και εσείς μήνυμα (στο [email protected]) μπας και πιεστούν παραπάνω... Edited Απρίλιος 13 , 2020 by body125z
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 2 λεπτά πριν, body125z said: ο φορέας διαχείρισης του elearningclass απάντησε μέσα σε λίγα λεπτά οτι είναι ενήμεροι για το πρόβλημα και θα μεριμνήσουν άμεσα - όσοι έχετε πρόβλημα στείλτε και εσείς μήνυμα μπας και πιεστούν παραπάνω... σε ποια διεύθυνση έστειλες?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα