Bill22 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 εγω οταν το παρακολουθω μου βγαζει το εξης ALERT Το λογισμικό αναπαραγωγής SCORM έχει διαπιστώσει ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι αναξιόπιστη ή έχει διακοπεί. Αν συνεχίσετε σε αυτή την δραστηριότητα SCORM, η πρόοδος σας μπορεί να μην σωθεί. Θα πρέπει να βγείτε από τη δραστηριότητα τώρα, και να επιστρέψει όταν θα έχετε μια αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο.
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 είσαι τώρα μέσα? σε ποιά πλατφόρμα?
Bill22 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Ναι... αλλα με πεταει.... Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο Έγινε επαναφορά της σύνδεσης. Δοκιμάστε να κάνετε τα εξής: Ελέγξτε τη σύνδεση Ελέγξτε το διακομιστή μεσολάβησης και το τείχος προστασίας Να εκτελέσετε τον Διαγνωστικό έλεγχο δικτύου των Windows ERR_CONNECTION_RESET ΥΣΤ.: Ας δουμε netflix....
tzitzikas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Για 600€ μας τα κάνανε τσουρέκια!!!
subrosaval Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 (edited) Iclasscloud. Εκνευριστικό , κολλάει φουλ, δεν αποθηκεύει την πρόοδο , το Moodle δεν συνεργάζεται όταν παω να κάνω εκκίνηση των διαφανειών . Το επίδομα θα είναι για 400, κοροϊδία ατελείωτη ! Edited Απρίλιος 13 , 2020 by subrosaval
GregDel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Έχω ΚΑΔ 71120000 Είχε πρόβλημα κανείς με αντίστοιχο ΚΑΔ;
subrosaval Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Κι εγώ αυτό έχω . Κανένα πρόβλημα
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 1 λεπτό πριν, GregDel said: Έχω ΚΑΔ 71120000 Είχε πρόβλημα κανείς με αντίστοιχο ΚΑΔ; Όχι. Οι περισσότεροι αυτόν έχουμε. Είναι ενεργός;
sour Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 από το faq της πλατφόρμας edimitra 3. Πως υπολογίζονται οι 100 ώρες παρακολούθησης στο σύστημα τηλεκατάρτισης ; [..] Για να ολοκληρωθούν οι 100 ώρες παρακολούθησης θα πρέπει να συμπληρώσετε τουλάχιστον 67 ώρες παραμονής στο σύστημα τηλεκατάρτισης και να αφιερώνετε χρόνο, ώστε να διαβάζετε τις διαφάνειες και να ακούτε την αφήγηση που υπάρχει σε αυτές. Σε πολλά σημεία η αφήγηση δεν είναι ίδια με το κείμενο που παρουσιάζεται και θα πρέπει να παραμείνετε στις διαφάνειες και να μην τις προσπερνάτε γρήγορα. Επιπλέον εάν αφήνετε τον υπολογιστή σας χωρίς να κάνετε κάποια ενέργεια, πχ εναλλαγή διαφανειών, το σύστημα αναγνωρίζει ότι δεν παρακολουθείτε και σας αποσυνδέει από το εκπαιδευτικό υλικό. Σε αυτή την περίπτωση δεν προσμετράται ο χρόνος και θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά < Σημείωνω μόνο, η πλατφόρμα κολλάει διαρκώς, οπότε το κλικ στο 'επόμενο' είναι από μόνο του χρονοβόρο άσχετα αν το παρακολουθείς επιμελώς ή όχι. Ένα μποτ διαβάζει προτάσεις 3 γραμμών σε κάθε διαφάνεια, η οποία έχει φόντο φωτογραφίες g. images αγωγών-βοθρατζίδικων-και φωκιών που υποφέρουν σε λούπα, και όλα τα εφέ του παουερπόιντ που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Ούτε επίτηδες να το έκαναν για να σε αποτρέψει από το να συνεχίσεις. Έχω πάρει το 6., ελπίζω να βελτιώνεται μετά, τεστ δεν εντοπίζω στο τέλος της ενότητας, κι ας το περιγράφει στο εγχειρίδιο. +Παραθέτω το καλύτερο επαναλαμβανόμενο slide ως στιγμής : )
subrosaval Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Μόνο με Ιώβια υπομονή θα το τελειώσει κάποιος !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα