ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Ακριβώς. Έτσι είναι το σωστό.
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Να κάνω μια ερώτηση? Έχει νόημα να υπολογίζουμε ερπυστικές παραμορφώσεις για μια δράση όπως ο άνεμος? Θέλω να πω ότι δεν είναι κάποιο φορτίο που ασκείται επί μακρόν για να αναπτυχθεί ερπυσμός. Μήπως για τον άνεμο πρέπει να υπολογίζουμε μόνο την u,inst?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 ο συντελεστής ερπυσμού ορίζεται για κάθε τύπο δράσης από τον Εc. Δεν θυμάμαι για τον άνεμο αν είναι ίσος με το 0 .
Directionless Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Μηδενίζεται αρκετές φορές (με μία πρώτη ματιά στον πίνακα του Kdef), έτσι χονδρικά μιλώντας και στις 3 λειτουργικές κλάσεις.
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Αναφέρομαι περισσότερο στη λογική που πρέπει να ακολουθούμε. Για πόσο διάστημα θα φυσάει άνεμος ισχυρός? Πάνω από μία μέρα? Άντε δύο? Τρεις? Και παλι δεν αρκεί το διάστημα για να πούμε ότι θα δημιουργηθούν ερπυστικές παραμορφώσεις. Επίσης η ένταση του δε θα είναι σταθερή σε όλο αυτό το διάστημα. Το χιόνι είναι άλλη περίπτωση.
Directionless Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Σωστά, έτσι.
JEK Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Στην Ο.Κ.Λ είναι υποχρεωτικό να λάβουμε υπόψη την ολίσθηση των συνδέσμων(π.χ κοχλίες) και αν ναι, τι προσομοίωση κάνουμε στον φορέα; Επίσης το ίδιο ερώτημα για την Ο.Κ.Α. Αν είναι έτσι καταλήγουμε σε πολλαπλές στατικές επιλύσεις του φορέα. Τι γνώμη έχετε συν.;
JEK Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (edited) Θα προσπαθήσω να δώσω μια μερική απάντηση στο ερώτημα που είχα θέσει πέρσι.Στο συνημμένο δίνω ένα παράδειγμα εφελκυόμενης ράβδου και εξετάζω την επιρροή της κοχλιωτής σύνδεσης στην δυστένεια.Το συμπέρασμα είναι εντυπωσιακό.Παρακαλώ τους συναδέλφους να γράψουν τις παρατηρήσεις τους. Kser.pdf Edited Οκτώβριος 1 , 2013 by JEK
MyronC Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Θα προσπαθήσω να δώσω μια μερική απάντηση στο ερώτημα που είχα θέσει πέρσι. Στο συνημμένο δίνω ένα παράδειγμα εφελκυόμενης ράβδου και εξετάζω την επιρροή της κοχλιωτής σύνδεσης στην δυστένεια.Το συμπέρασμα είναι εντυπωσιακό. Παρακαλώ τους συναδέλφους να γράψουν τις παρατηρήσεις τους. Καλησπέρα, Αυτό το διάστημα ασχολούμαι και εγώ με τις ξύλινες κατασκευές και εχω προβληματιστεί με το συγκεκριμένο θέμα. Αρχικά, ο ΕΚ5 αναφέρει ότι θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η ολίσθηση των συνδέσμων τόσο στην Ο.Κ.Α. όσο και στην Ο.Κ.Λ. και οπως φαίνεται και απο το παράδειγμα σας η επιρροή της είναι σημαντική στα αποτελέσματα.Ουσιαστικά η ράβδος δεν μπορεί να παραλάβει δύναμη. Όσο αφορά το παράδειγμα σας θα ήθελα να ρωτήσω τι αντιπροσωπεύει το 1mm που προστείθεται στην ολίσθηση της σύνδεσης. Επίσης, υπολογιστικά πως μπορεί να το λάβει κανείς υπόψη; Ίσως θα πρεπει να γίνονται δύο επιλύσεις, μία για Ο.Κ.Α. και μία για Ο.Κ.Λ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα