nikos georgantas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2020 καλησπέρα παιδιά νέος μηχανικός και καθώς συντάσω το τοπογραφικό και έχω περάσει όλες τις συντεταγμένες απο το ΕΓΣΑ 87 sto AUTOCAD έχω βάλει τις αποστάσεις μεταξύ των σημείων και όλα τα σχετικά θέλω να βάλω ένα απόσπασμα απο τις ορθοφωτογραφια απο το http://gis.ktimanet.gr/wms/ktbasemap/default.aspx για να απεικονήσω το γεωτεμάχιο αλλά δεν μπορώ να βγάλω το απόσπασμα αν δεν έχω επιλέξει ενα σχήμα στον ορθοχάρτη. το θέμα είναι οτι δεν θέλω να φαίνετε κάποιο επιλεγμένο σχήμα μόνο η έκταση που θέλω η ερώτηση λοιπόν είναι πως μπορώ να το κάνω αυτό?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2020 Όταν βρίσκεσαι στην ιστοσελίδα του κτηματολογίου αποθήκευσε την εικόνα οθόνης με το πλήκτρο prtscn μετά επεξεργάσου την με περικοπή και τελικά πρόσθεσε την στο Autocad
nikos georgantas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2020 (edited) 37 λεπτά πριν, ΚΑΝΑ said: Όταν βρίσκεσαι στην ιστοσελίδα του κτηματολογίου αποθήκευσε την εικόνα οθόνης με το πλήκτρο prtscn μετά επεξεργάσου την με περικοπή και τελικά πρόσθεσε την στο Autocad ευχαρσιτω Edited Απρίλιος 27 , 2020 by nikos georgantas λάθος δικό μου το βρήκα
tetris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2020 (edited) Επίσης, μπορείς να κάνεις ένα πολύ μικρό πολύγωνο (τρίγωνο) στο κέντρο (περίπου) του γεωτεμαχίου, και να κατεβάσεις το απόσπασμα Έτσι, φαίνονται και οι συντεταγμένες του περιγράμματος της εικόνας Edited Απρίλιος 28 , 2020 by tetris 1
chris_kon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2020 Και τριγωνάκι σε άλλο σημείο να κάνεις, αλλά μετά να κάνεις ζουμ στο δικό σου γεωτεμάχιο, αφήνοντας εκτός "κάδρου" το τριγωνάκι, πάλι απόσπασμα βγαίνει και αποθηκεύεις με δεξί κλίκ μόνο την εικόνα.
Polytexnitis Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2020 Εγώ σχεδιάζω στους ορθοφωτοχάρτες ένα σημειακό αντικείμενο (συνήθως στο κέντρο της ιδιοκτησίας μου), πατάω να μου εκτυπώσει το υπόβαθρο και με πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας κόβω ότι είναι γύρω από την εικόνα. Βοηθάει πολύ στο να βάλεις και την εικόνα στο AutoCAD γιατί εκτυπώνονται και οι σταυροί του κανάββου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα