Arche Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 δεν το ξερω ξέρω μόνο ότι τις μέρες αυτές το ΤΕΕ, μονο με email επικοινωνουσε..
ichat Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Μόλις τώρα, Arche said: δεν το ξερω ξέρω μόνο ότι τις μέρες αυτές το ΤΕΕ, μονο με email επικοινωνουσε.. Ναι ακριβώς αυτό λέω, δουλεύουν απομακρυσμένα οπότε τουλάχιστον μπορούν να κάνουν ένα ερώτημα. Η υπογραφή τους έχει μεγαλύτερο βάρος από την δική μου. Άλλωστε έχουν κάνει αρκετές παρεμβάσεις ώστε να δοθεί το βοήθημα σε αυτούς που το πήραν και αυτό πρέπει να τους το πιστώσουμε.
Patsoum Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Καλημέρα συνάδελφοι. Μπήκαν σε κανέναν τα 600€ σήμερα Δευτέρα; Ευχαριστώ!
Arche Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 εμένα έχουν μπει από 30/4 τραπεζα αττικής, αίτηση είχα κάνει 12/4
ichat Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 9 λεπτά πριν, Patsoum said: Καλημέρα συνάδελφοι. Μπήκαν σε κανέναν τα 600€ σήμερα Δευτέρα; Ευχαριστώ! Σε εμένα προς το παρόν όχι.
PanKl Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Μπήκαν σε κάποιον που είναι και μισθωτός παράλληλα ;
Angelos_eng Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Χωρις να θελω να δωσω ελπιδες, εγω ξερω ελευθερο με παραλληλη μισθωτη εργασια και του μπηκαν τα 600 την προηγουμενη εβδομαδα.
laxanos Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 (edited) Συνάδερφοι δε νομίζω οτι προκύπτει απο κάπου ότι κάποιος εφόσον έχει παράλληλη μισθωτή εργασία δεν δικαιούται την ενίσχυση. Εφόσον κάποιος έχει ανοικτά βιβλία άρα διατηρεί επιχείρηση με ΚΑΔ οι οποίοι βρίσκονται στο σχετικό ΦΕΚ δικαιούται τα 600€. Edited Μάιος 4 , 2020 by laxanos
ichat Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 8 λεπτά πριν, laxanos said: Συνάδερφοι δε νομίζω οτι προκύπτει απο κάπου ότι κάποιος εφόσον έχει παράλληλη μισθωτή εργασία δεν δικαιούται την ενίσχυση. Εφόσον κάποιος έχει ανοικτά βιβλία άρα διατηρεί επιχείρηση με ΚΑΔ οι οποίοι βρίσκονται στο σχετικό ΦΕΚ δικαιούται τα 600€. Συμφωνούμε. Απλά δεν μας έχουν πιστωθεί.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα