PanKl Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Καλημέρα και εγώ παράλληλα μισθωτός και δεν έχουν καταβληθεί ακόμη. Αιτήσεις παρακολούθηση κλπ είχαν γίνει και καταχωρηθεί από 15/4
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 (edited) Προς ενημέρωση. Ο εργοδότης σας είναι στους πληττόμενους ή εργάζεστε κανονικά? Edited Μάιος 4 , 2020 by Faethon11
ichat Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Καλή σας μέρα. Και εγώ ανήκω στην κατηγορία των μισθωτών παράλληλα αυτοαπασχολούμενων οι οποίοι με εγκεκριμένη αίτηση δεν έχουν πάρει τα 600 ευρω. Μη γνωρίζοντας που να απευθυνθώ έχω επικοινωνήσει με το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ.
geokaradimos Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 13 λεπτά πριν, Faethon11 said: Προς ενημέρωση. Ο εργοδότης σας είναι στους πληττόμενους ή εργάζεστε κανονικά? Κανονικότατα....
Arche Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ.. δεν βρισκεται στο γραφείο του.. μήπως λέω μήπως οι μισθωτοί δεν απωζημιώνονται επειδή εργάζονται και σε επιχείρηση??
ichat Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 (edited) Κανονικά εργαζόμαστε. Αν δεν εργαζόμασταν θα ανήκαμε στην κατηγορία των 800 ευρω. Edited Μάιος 4 , 2020 by ichat
staikopoulos Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 12 λεπτά πριν, Faethon11 said: Προς ενημέρωση. Ο εργοδότης σας είναι στους πληττόμενους ή εργάζεστε κανονικά? Στην επιχείρηση που εργάζομαι, άσχετη με την εργασία μου ως μηχανικός - ελεύθερος επαγγελματίας, είμαι με εκ περιτροπής εργασία. Εργάζομαι τον μισό μήνα. Αλλά δεν θα επρεπε το ένα να επηρεάζει το άλλο.
Arche Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 δεν θα το λεγα, εμείς δηλαδή που δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε αυτές τις μέρες, δεν πηραμε 800€.
ichat Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 1 λεπτό πριν, Arche said: το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ.. δεν βρισκεται στο γραφείο του.. μήπως λέω μήπως οι μισθωτοί δεν απωζημιώνονται επειδή εργάζονται και σε επιχείρηση?? Το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ εργάζεται κανονικά έστω από απόσταση. Η ΚΥΑ δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο οπότε κάποιος πρέπει να μας το διευκρινίσει. Οπότε ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι το ΤΕΕ.
ichat Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 1 λεπτό πριν, Arche said: δεν θα το λεγα, εμείς δηλαδή που δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε αυτές τις μέρες, δεν πηραμε 800€. Εαν ο εργοδότης έθετε την σύμβαση σου σε αναστολή δικαιούσουν τα 800 ευρω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα