kyrchris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 εμενα που είχα πάρει το 400,μου μπήκαν 600 στην Πειραιώς.να δούμε πότε θα τα ζητήσουν πίσω,ελπίζω χωρίς τόκο.
akakios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν έχει ήδη εκδοθεί ΚΥΑ για το επόμενο επίδομα των 800€; Εννοώ για αίτηση.
laxanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 5 λεπτά πριν, kyrchris said: εμενα που είχα πάρει το 400,μου μπήκαν 600 στην Πειραιώς.να δούμε πότε θα τα ζητήσουν πίσω,ελπίζω χωρίς τόκο. Καλά περιμένατε να πάει ρολόι η διαδικασία? Εσύ πήρες 1000 άλλος πήρε 200 άλλος θα πήρε 0 κ.ο.κ. Είστε αχάριστοι. Πάω για moet και cohiba....
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Επιβεβαιώνω κι εγώ τη λήψη των 600€ στην Πειραιώς, χωρίς να έχω λάβει πρότερα τα 400€ Στον 7ο ουρανό όλοι αδέρφια!
kyrchris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 1 λεπτό πριν, laxanos said: Καλά περιμένατε να πάει ρολόι η διαδικασία? Εσύ πήρες 1000 άλλος πήρε 200 άλλος θα πήρε 0 κ.ο.κ. Είστε αχάριστοι. Πάω για moet και cohiba.... Ασε με τουλάχστον να κεράσω εγώ τα πούρα
sof2 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Δεν ξέρω γιατί, δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα. Αν χρειαστεί που κάνω αίτηση?
imhotep Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 σε καλή μεριά και καλοφάγωτα. γιατί αυτά που έχεις είναι αυτά που χαλάς. τα υπόλοιπα είναι των κληρονόμων στην καλύτερη περίπτωση ή της τράπεζας στη συνήθη. εγώ φυσικά δεν ζήτησα και δεν πήρα. αλλά έχω να σας προτείνω τι να τα κάνετε. κι εσείς και τα άλλα φτωχαδάκια οι γιατροί και οι δικηγόροι να τα κάνετε δωρεά στους δήμους που ζείτε να πάρουν εξοπλισμό προστασίας για αυτούς που ΔΕΝ δικαιούνται επίδομα και είναι εκτεθειμένοι σε κινδύνους για να σώσουν τη ζωούλα σας (να μην το πω αλλιώς και παρεξηγηθεί κανείς), τους υπάλληλους καθαριότητας
sof2 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Γιατί δεν τα ζητάς να τα κάνεις δωρεά? Στο https://supportemployees.services.gov.gr/ αν το χρειαστεί κανείς υποβάλλει αίτηση για τα 600 και όσους δεν έχουν πάρει ακόμα τα 600 ή τα 200 εκεί φαίνεται αν είναι ενεργή η αίτηση τους (μεταφέρθηκαν εκεί αυτόματα όλες οι αιτήσεις). Μπαίνετε με τους κωδικούς του taxisnet. Η α'ιτηση μου έχει υποβληθεί οπότε περιμένω. Υπάρχει κάποιος που δεν τα χει πάρει ή είμαι εγώ μόνο?
imhotep Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 (edited) 39 λεπτά πριν, sof2 said: Γιατί δεν τα ζητάς να τα κάνεις δωρεά? δεν χρειάζεται, έχω κάνει ήδη (δωρεά, στο πολλαπλάσιο, όχι αίτηση) Edited Απρίλιος 30 , 2020 by imhotep
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα