PanKl Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2020 Και σε εμένα δεν κατατέθηκε κάτι , ίδια περίπτωση με @Dantε και @grgeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athanasiossd Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2020 Ουτε και γω πηρα χρηματα.ίδια περίπτωση με Dantε, grgeo και Pankl Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2020 7 ώρες πριν, Dantε said: Εγώ είμαι μισθωτός που πήρα τα 800 καθώς βγήκα σε αναστολή και στη θεωρία δικαιούμαι τα 600 καθώς το ΤΕΕ μου στείλε μέιλ και έβαλαν μέσα στους δικαιούχους όσους έβγαλαν άδεια ασκήσεως τις τελευταίες 2 εξεταστικές. Δηλαδή θέλεις 800+600=1400€?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanKl Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 11 ώρες πριν, stayros said: Δηλαδή θέλεις 800+600=1400€?! Το θέμα είναι τι θέλει ή εάν το δικαιούται ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Το τι δικαιούται υπάρχει στα ΦΕΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanKl Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Μόλις τώρα, stayros said: Το τι δικαιούται υπάρχει στα ΦΕΚ. Καλημέρα, μπορείς να μας βοηθήσεις σε ποιο ΦΕΚ αναφέρει πως μισθωτός που πήρε τα 800€ από αναστολή εργασίας και παράλληλα αυτοαπασχολούμενος δεν δικαιούται τα 600€ να μην ψαχνόμαστε χωρίς λόγο ; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Νομίζω αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι το ΦΕΚ αλλά λίγο κοινή λογική. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanKl Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 (edited) Έξυπνο @stayros Edited Μάιος 14 , 2020 by PanKl 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgeo Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2020 Για την ιστορία, ο συνάδελφος που ανέφερα πριν, πήρε σήμερα και τα υπόλοιπα 400. Πιθανολογώ ότι αφού δε μπήκε τίποτα και σήμερα, δε θα μπει ποτέ άρα μάλλον επιβεβαιώνεται η εικασία ότι όσοι πήραν το επίδομα των εργαζομένων αποκλείστηκαν αυτόματα από αυτό των επιστημόνων χωρίς να αναφέρεται αυτό πουθενά σε κανένα ΦΕΚ και σε καμία απόφαση. Επικράτησε η κοινή λογική... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2020 16 ώρες πριν, grgeo said: Επικράτησε η κοινή λογική... Η κοινή λογική τρώει downvote σε αυτό το φόρουμ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα