mikegad Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν 4 ώρες πριν, Pavlos33 said: Λογικά, εικάζω ότι επικαλέστηκαν χρησικτησία και απέκρυψαν σαν να ήταν αυτοτελείς ιδιοκτησίες, 4 ώρες πριν, Pavlos33 said: Δεν αναφέρεις αν το ακίνητο βρίσκεται σε οικισμό, ή εντός σχεδίου. Εικάζω ότι αναφέρεσαι σε οικισμό και διευκρίνισε αν αφορά προ 23 ή οριοθετημένο ή παραδοσιακό, Παύλο δεν χρειάζεται να εικάζεις τίποτα. Όπως γράφω και παραπάνω όταν έγιναν τα συμβόλαια ο καθένας πλήρωσε φόρο χρησικτησίας. Επίσης γράφω πως βρίσκεται σε οικισμό μικρότερο των 2000 κατοίκων. Στα τοπογραφικά λοιπόν που είναι και πρόσφατα, ο μηχανικός αναφέρει πως και τα 3 είναι άρτια και οικοδομήσιμα κατά παρέκκλιση εφόσον προϋπάρχουν του 1985. Το πρόβλημα μου πάντως δεν είναι αυτό, καθώς έτσι και αλλιώς αν συνενωθούν αυτή την στιγμή έχω αρτιότητα κατά κανόνα. Το θέμα μου είναι αν αυτή την στιγμή έχοντας 3 όμορα οικόπεδα μπορεί να εκδώσει 1 ΕΕΔΜΚ για το σύνολο των εργασιών που θέλει να κάνει ή 3 ανεξάρτητες; 6 ώρες πριν, maroudas said: Όμορα ίδιου, πολεοδομικά μπορούν να θεωρηθούν ως πολεοδομικά ενιαίο. αυτό γνώριζα και εγώ αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει ποτέ πράξη ΕΕΔΜΚ να περιλαμβάνει "ανεξάρτητα" οικόπεδα 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα