Christos Koliadelis Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 (edited) (το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Έχω μια ανοξείδωτη σιδερένια βέργα και θέλω να την καρφώσω μέσα στη γη για γείωση. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω ή θα πρέπει η βέργα να είναι οπωσδήποτε χάλκινη; Ευχαριστώ. Edited Μάιος 14 , 2020 by Pavlos33
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι σχετικά κακός αγωγός του ηλεκτρισμού. Μάλλον δύσκολο να επιτευχθεί η απαιτούμενη αντίσταση γείωσης. Ρωτήστε τον ηλεκτρολόγο που θα κάνει τις μετρήσεις και θα συντάξει ΥΔΕ για την εγκατάστασή σας.
Christos Koliadelis Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 2 ώρες πριν, antloukidis said: Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι σχετικά κακός αγωγός του ηλεκτρισμού. Μάλλον δύσκολο να επιτευχθεί η απαιτούμενη αντίσταση γείωσης. Ρωτήστε τον ηλεκτρολόγο που θα κάνει τις μετρήσεις και θα συντάξει ΥΔΕ για την εγκατάστασή σας. Οκ ευχαριστώ πολύ!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα