Hei Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Δηλαδή πάω αύριο με τον μηχανικό μου και κάνω κατεδάφιση; Τόσο απλά; Αν είναι τόσο απλό, χωρίς άδεια που ειπώθηκε παραπάνω, τότε ίσως το κάνουμε. Το θέμα είναι ότι οι υπόλοιποι, και με το δίκιο τους, δεν θέλουν να μπουν σε έξοδα. Δηλαδή, βρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω κάτι. Έρχεται ο άλλος και κτίζει ακίνητο στην ιδιοκτησία μου και την πληρώνω εγώ τη δουλειά; Τι διάολο, ο νόμος δεν με προστατεύει; Πού φταίω; Τέλος πάντων. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα τις ακολουθήσω.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 (edited) "Δηλαδή πάω αύριο με τον μηχανικό μου και κάνω κατεδάφιση; Τόσο απλά; Αν είναι τόσο απλό, χωρίς άδεια που ειπώθηκε παραπάνω, τότε ίσως το κάνουμε." Κανενας δεν σου ειπε κατι τετοιο... Θα πας στον μηχανικο σου και θα σου πει πώς γινεται η κατεδαφιση. Edited Μάιος 16 , 2020 by dimitris GM 1
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 δεν μας είπε και πότε χρονικά έγινε (πριν την 28-7-11 ή μετά?)
Hei Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Σίγουρα πριν. Οπότε είναι πιο εύκολη η τακτοποίηση. Το γνωρίζω.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Οπότε παίρνεις την συγκατάθεση των λοιπών συνιδιοκτητών, πληρώνετε ένα παράβολο 250€ και την αμοιβή Μηχανικού, κατεδαφίζετε και καλείτε Ελεγκτή δόμησης (άλλα 120€) και τελειώνετε Αν ο ενοικιαστής δεν δεχθεί να πληρώσει τα παραπάνω έξοδα τον απειλείτε με ένα εξώδικο ή αν δεν καταλαβαίνει με το εξώδικο, ξεκινάτε μια αγωγή αποζημίωσης (τα τελευταία με επιφύλαξη-ας αποφανθεί ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Hei Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Υπέροχα, φανταστικά. Ευχαριστώ και πάλι.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Στην αγωγή συνυπολόγισε και τα έξοδα κατεδάφισης κτισμάτων καθώς και τα έξοδα διαχείρισης απορριμάτων (για 25 τ.μ περίπου 600-700€)
Hei Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 (edited) Τα έχω στο μυαλό μου, γι' αυτό απάντησα έτσι. Και κερατάς και δαρμένος. Αδιανόητο να μη σε προστατεύει το κράτος από τέτοια πράγματα. Edited Μάιος 16 , 2020 by Hei
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 (edited) σε προστατεύει μεν, αλλά μπλέκεις σε ένα σωρό διαδικασίες. Δηλαδή θα δικαιωθείς αλλά μετά από πολύ καιρό με πολύ τρέξιμο και πολύ χαρτούρα! υ.γ και αν δεν κάνεις όλη αυτή τη νόμιμη διαδικασία για την κατεδάφιση τότε αυτό που αρχικά σε φόβιζε (το ΕΝΦΙΑ) θα συνεχίζει Edited Μάιος 16 , 2020 by ΚΑΝΑ
Hei Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2020 ΚΑΙ δικαστικά έξοδα. Δεν βλέπω φως στην υπόθεση. Τέλος πάντων, ευχαριστώ και πάλι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα