Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επαύξηση ισχύος


Recommended Posts

(το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών)

Καλησπερα σας. Καταρχην να πω πως πολυ βασικες ηλεκτρολογικες γνωσεις και με εχει βοηθήσει παρα πολυ το φορουμ εδω. Στο προβλημα τωρα.

 Θελω να κανω επαυξηση ισχυος σε ενα σπιτι με μονοφασικο 8kva σε τριφασικο 25kva. Τα καλωδια που φευγουν απο την χελωνα της δεη στο σπιτι ειναι 5(2 μαυρα,μπλε,καφε και κιτρινο) ηλεκτρολογος που το ειδε μου ειπε πως ειναι 10αρια. Πρωτη ερωτηση θα ηθελα να μαθω ποσα watt θα μπορει να σηκωσει στο συνολο και απο ποσα η καθε φαση αν γινει η επαυξηση. Διπλα απο την δικια μου χελωνα υπαρχουν αλλες 5 οι οποιες εχουν τριφασικο. Θα χρειαστει ο δεδδηε να τραβηξει καινουργιο καλωδιο απο την κολωνα μεχρι την χελωνα η θα παρει απο το αλλο καλωδιο? Εχει κανεις υποψη του το χρονο και το κοστος αυτης της μετατροπης χωρις να υπολογιζουμε κανενα κοστος απο την χελωνα μεχρι τ σπιτι(πινακας, σχεδιο κτλ)?

 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.