DimitrisGri Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2020 (edited) (το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω στην οικεία μου ένα δωμάτιο που το χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς σκοπούς ως γραφείο, και αυτό έχει μια λάμπα στο κέντρο ως κύριο φωτισμό του. Ωστόσο, θα ήθελα να το διαμορφώσω βάζοντας περισσότερες λάμπες για να έχω καλύτερο φωτισμό. Θεωρώ όμως πως η τοποθέτηση νέων φωτιστικών θα είναι δύσκολη. Γνωρίζετε εάν γίνεται και αν είναι κοστοβόρα και δύσκολη εργασία; Edited Μάιος 19 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2020 Είναι πολύ απλό. Θα πάτε σε ένα ηλεκτρολόγο της γειτονιάς σας, θα του εξηγήσετε τι θέλετε, και θα σας δώσει προσφορά με κόστος και χρόνο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisGri Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2020 19 λεπτά πριν, antloukidis said: Είναι πολύ απλό. Θα πάτε σε ένα ηλεκτρολόγο της γειτονιάς σας, θα του εξηγήσετε τι θέλετε, και θα σας δώσει προσφορά με κόστος και χρόνο. Βεβαίως, απλά θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κανείς από ηλεκτρολογικά για να μου πει κατά πόσο είναι εφικτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2020 Όλα όσα έγραψες είναι εφικτά. Τίποτα δεν είναι δύσκολο Τίποτα δεν θα είναι χωρίς κόστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2020 Το κόστος και η δυσκολία είναι συνάρτηση της υπάρχουσας κατάστασης σε σχέση με τις επιθυμίες σου. Μόνο από κοντά μπορεί να εκτιμηθεί κάτι τέτοιο όπως και πόσο νερό μπορείς να βάλεις στο κρασί σου (επιθυμίες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2020 Όλα γίνονται , βρείτε ένα επαγγελματία και θα τα αναλάβει αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα