poiosallos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Σε μηχάνημα ξυλουργείου θέλω να βρω την ισχύ του αλλά στο ταμπελακι του δεν την αναφέρει. Τα στοιχεία που έχει το ταμπελακι είναι Un= 400V ~3 In =23A F=50 HZ Πως μπορώ από αυτά να υπολογίσω την ισχύ του; Ευχαριστώ
CostasV Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Περίπου 13 kW . P=VxIxcos(φ)xsqrt(3). cos(φ)=0,85 αν δεν έχεις άλλη τιμή.
Burned Electrician Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Περίπου 13 kW . P=VxIxcos(φ)xsqrt(3). cos(φ)=0,85 αν δεν έχεις άλλη τιμή. Συμφωνώ μαζί σου....αλλά πρώτη φορά ακούω να μην αναφέρει το P(μηχανικό), βαθμό απόδοσης και το cos(φ)...
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Συμβαίνει σε μερικά μηχανήματα να αναφέρουν μόνο μερικές πληροφορίες όπως αυτή που λες. Ειδικά σε κάποιες ειδικές κατασκευές ή ιδιοκατασκευές. Το έχω δει και αλλού, όχι συχνά αλλά συμβαίνει.
poiosallos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Μου έκανε εντύπωση και εμένα αλλά και στο manual που έψαξα δεν ανέφερε κάτι άλλο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα