Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή συμβολαίων


Recommended Posts

Το ερώτημα που δημιουργείται από την περιγραφή σου είναι εάν η τελευταία αποτύπωση του ακινήτου έχει λάβει υπόψη τις συντεταγμένες των κορυφών του ΟΤ, όπως αυτές έχουν προσδιοριστεί στην ΠΕ, και πολύ περισσότερο της κορυφής του συγκεκριμένου γωνιακού οικοπέδου, το οποίο πρέπει να συμπίπτει με τα υλοποιημένα και σαφή όρια του οικοπέδου, όπως περιγράφεις.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει Πράξη εφαρμογής στην περιοχή. Το νέο τοπογραφικό διάγραμμα βασίζεται σε εγκεκριμένο ΔΕ στο οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ορίων - πλατών δρόμων κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα αλλάζεις το σκηνικό και ενώ έγραφες ότι "δεν έχει κυρωθεί πράξη εφαρμογής", που σημαίνει ότι η ένταξη στο σχέδιο πόλης έγινε με τις διατάξεις του ν. 1337/1983, τώρα μιλάς για ΔΕ, που σημαίνει ότι η έγκριση του σχεδίου έγινε με τις διατάξεις του νδ 1923.

 

Σ' αυτή την περίπτωση, το εμβαδόν του οικοπέδου προκύπτει από την τελευταία αποτύπωση. Εκείνο που παραμένει ασαφές από την περιγραφή σου είναι ότι η αύξηση των 15 τμ με ποιό εμβαδόν συγκρίνεται? Αν εννοείς με εκείνο του συμβολαίου, δεν δημιουργείται θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Nαι, η διαφορά βρίσκεται με τα τ.μ. του συμβολαίου.

 

Παρ' όλα αυτά ο ελεγκτής της πολεοδομίας δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα (βάσει των λεγομένων του για το θέμα αφότου έπεσε στην αντίληψή του, έστω και αργά). Επλίζω, όπως λες να μην έχω κάποιο πρόβλημα.

 

Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια.

 

ΥΓ Οντως δεν διατύπωσα καλά στο αρχικό μου μηνυμα. Η εγκριση του σχεδίου έγινε με τον Ν.1923.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.