Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μετεγγραφη έκτασης μετα απο δικαστική απόφαση


Recommended Posts

Υφιστάμενο οικόπεδο εντός σχεδίου πόλης υποχρεούται με δικαστική απόφαση να δεχθεί προσκύρωση 80 τμ και φυσικά να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες του. Συμφωνα με το σχέδιο της δικαστικής απόφασης και όχι την κανονική συντάχθηκε συμφωνητικό με δικηγόρο με έναν απο τους ιδιοκτήτες για την αποπληρωμή σε δόσεις. Ο άλλος ιδιοκτήτης θα πληρωθεί εφόσον εξοφληθεί ο πρώτος.  Ερχομαι τώρα και ρωτάω, στο παλιο οικόπεδο δεν υπαρχει φράχτης , ουτε στο νεό.   Γα την μεταγγραφή του νεόυ στο υποθηκοφυλάκιο χρειάζεται ΠΛΗΡΗ εξόφληση??   Ζητάνε χαρτί εξόφλησης απο την Πολεοδομία??? Μπορεί να γίνει οριοθέτηση με συρμα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ πλεόν του δημιουργηθέντος οικοπέδου??? 

Link to comment
Share on other sites

- τι λεει η δικαστική απόφαση?

- δξ τι εννοεις  " Συμφωνα με το σχέδιο της δικαστικής απόφασης και όχι την κανονική συντάχθηκε συμφωνητικό με δικηγόρο με έναν απο τους ιδιοκτήτες για την αποπληρωμή σε δόσεις."

Το θεμα ειναι οτι,  χωρις μεταγραφή, κανεις  δεν αποκτα κυριοτητα στο προσκυρουμενο.

Η συμφωνια για πληρωμη  του τιμηματος σε δοσεις ειναι νομιμη.

Μαλλον  πρεπει να ξαναμιλησεις με τον δικηγορο, να σου εξηγησει τι δεν καταλαβες.

 

 

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Οπως ειπα, βάση του σχεδιου της αποφάσης εγινε η συμφωνια πληρωμης. Δεν ειδαμε ΠΟΤΕ το Ακριβές αντίγραφο της αποφασης. Η δικαστική αποφαση οριζει την τιμη/τμ και αυτους που πρεπει να αποζημιώσω. Η ερωτηση μπυ ειναι πως θα γινει μετεγραφη σε εμενα , εφοσον άρχισανα το πληρωνω??  Πρεπεινα το εξοφλήσω πρώτα?? Δηλαδη θα πρεπεινα περιμενω 5 χρονια + που θα γινει η αποληρωμη για να μπορέσω να βγάλω άδεια μικρής κλιμακας και να το περιφράξω??? Ο Δικηγορος μου λεει οτι πρεπει να υπάρχει εξοφληση για να γινει η μετεγραφη.

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενό σου.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.