Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοποθέτηση λυομενου σκιάστρου τύπου κιόσκι σε ταράτσα πολυκατοικιας


Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα ζήτημα που έχει προκύψει. Είμαι ιδιοκτήτρια διαμερίσματος 3 ου ορόφου στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο ανάγλυφο, υπάρχει υψομετρική διαφορά, με αποτέλεσμα τα διαμερίσματα 3ου 4ου κ 5ου ορόφου να έχουν πολύ καλή θέα προς την θάλασσα κ τον Όλυμπο. Έτσι κ στο δικό μου. Τώρα, στην ταράτσα απέναντι οικοδομής όπου υπάρχει κ δώμα, ένας ένοικος αποφάσισε να τοποθετησει ένα λυομενο σκιαστρο τύπου κιόσκι με πανί κ μεταλλικους σωλήνες, σαν αυτά που βάζουν στις παραλίες κ τους κήπους, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την θέα από εμένα, που στην τελική χρυσό πλήρωσα αυτό το διαμέρισμα γιαυτό τον λόγο, την θέα. Έχω διαβάσει τα άρθρα 29 και 30 του Ν. 4495/2017, και νομίζω ότι η τοποθέτηση του σκιάστρου δεν επιτρέπεται. Μήπως θα μπορούσε ίσως κάποιος από εσάς να με διαφωτίσει η να με κατευθύνει ώστε να ελέγξω εάν υπάρχουν ειδικές διαταξεις για την περιοχή του Αγίου Παύλου κ πως μπορώ να ενημερωθώ για αυτές? 

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, Mariatsiolaki said:

..... εάν υπάρχουν ειδικές διαταξεις για την περιοχή του Αγίου Παύλου κ πως μπορώ να ενημερωθώ για αυτές? 

Ειδικές διατάξεις για την περιοχή σας και το οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκεται το ακίνητο θα βρεις στην ΥΔΟΜ και στο τοπογραφικό τμήμα εκεί.

Τώρα αν θα έχουν προβλέψει ειδικές διατάξεις για περιπτώσεις που κάποιος πλήρωσε χρυσάφι για να έχει θέα και κάποια άλλη ταράτσα του την χαλάει με τεντοπανα ή κρεμάνε την μπουγάδα εκεί να στεγνώσει θα είναι πιο απίθανο να βρεις.

 

Edited by Didonis
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.