alexakos4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 (edited) Καλησπέρα, Εβγαλα μια άδεια μικρής κλίμακας για εργασίες σε ένα διαμέρισμα. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν κανονικά και έχω τα χαρτιά έκδοσης άδειας. Πως μπορώ να βρω αν έχουν πληρωθει πιθανα χρέη στο ΙΚΑ ή σε κάποια άλλη αρμόδια υπηρεσία και αν ο δεν υπάρχουν χρέη, τα οποία θα μου δημιουργήσουν μελλοντικό πρόβλημα. Ξέρετε σε ποια υπηρεσία πρέπει να απευθυνθώ για να το ψάξω; Edited Ιούνιος 11 , 2020 by alexakos4
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 Γειά σου, με το έντυπο της άδειας μικρής κλίμακας μπορείς να απευθυνθείς στο τοπικό υποκατάστημα του ΕΦΚΑ για να δεις αν για το εν λόγω έργο έχουν πληρωθεί οι αντίστοιχες εισφορές μέσω απογραφής. Το να γράφεις ότι άφησε χρέση ο μηχανικός δεν είναι σωστό καθότι οι εισφορές του ΕΦΚΑ είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη.
alexakos4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 4 λεπτά πριν, akis73 said: Γειά σου, με το έντυπο της άδειας μικρής κλίμακας μπορείς να απευθυνθείς στο τοπικό υποκατάστημα του ΕΦΚΑ για να δεις αν για το εν λόγω έργο έχουν πληρωθεί οι αντίστοιχες εισφορές μέσω απογραφής. Το να γράφεις ότι άφησε χρέση ο μηχανικός δεν είναι σωστό καθότι οι εισφορές του ΕΦΚΑ είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη.
alexakos4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 (edited) Έχεις δίκιο. Μάλλον λάθος ήταν η διατύπωση μου. Με κάλυψε η απάντηση σου, οπότε θα το ψάξω έτσι. Ευχαριστώ! Edited Ιούνιος 11 , 2020 by alexakos4
alexakos4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 22 ώρες πριν, alexakos4 said:
alexakos4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 (edited) 22 ώρες πριν, alexakos4 said: Edited Ιούνιος 12 , 2020 by alexakos4
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 Μηχανικό δεν χρησιμοποίησες; Μόνος σου την έβγαλες την άδεια μικρής κλίμακας; 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα