φωτεινή γκ. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Καλησπέρα! Έχω αναλάβει την τακτοποίηση παταριού καταστήματος σε διατηρητέο κτίριο που στα σχέδια της άδειας αναπαλαίωσης/προσθήκης δεν εμφανίζεται πουθενά ωστόσο αναφέρεται στο συμβόλαιο του 1999, όποτε έγινε και η προσθήκη των δύο ορόφων. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι υπάρχει πατάρι 25τμ ενώ στην πραγματικότητα καλύπτει το 100% της επιφάνειας του καταστήματος(59τμ). Μπορώ να βασιστώ στη μνεία που γίνεται στο συμβόλαιο παρόλο που δεν υπάρχει στην ΟΑ και να τακτοποιήσω το υπόλοιπο ή θα πρέπει να το αντιμετωπίσω συνολικά ως αυθαίρετη κατασκευή; Ευχαριστώ πολύ
sonja_k Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Εφόσον δεν υπάρχει σε σχέδια αδείας το θεωρείς όλο αυθαίρετο. Στο συμβόλαιο μπορείς να στηριχτείς για απόδειξη της παλαιότητας του τμήματος που αναφέρει.
spyridi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 Καλησπέρα!! άραγε οι κλειστοι εσωτερικοί εξώστες, δηλαδή τα αποθηκευτικά πατάρια πάνω απ τα WC αποτελούν ΥΔΒΧ? ή τα αγνοούμε? δεν έχω βρει άκρη ούτε από νόμους ούτε από εγκυκλίους.
nikolaras Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Κατά την γνώμη μου τα αγνοούμε.
ponireas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Αν τα wc είναι νόμιμα και δεν υπάρχει πρόσβαση, τότε μάλλον τα αγνοεις
nikolaras Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Συνηθως τα πατάρια έχουν κάποιο πορτάκι για πρόσβαση,αλλά έχουν καθαρό ύψος 70-80 εκατοστά.
ponireas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Για τα οικιακά δεν το συζητάω καν, μιλάω για τα των καταστημάτων που έχουν ικανό υψος
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Tα αγνοώ και εγώ όχι βάσει νόμου ή εγκυκλίου αλλά βάσει λογικής.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Εκείνη την ώρα πίνουμε τον κερασμένο καφέ.....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα