ΓΙΩΤΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 μηπως γνωριζει κανεις πως υπολογιζονται οι αρχιτεκτονικες και στατικες μελετες εκκλησιων και επιπλεον ποια ειναι η διαδικασια για την εκδοση των οικοδομικων αδειων τους; Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους του forum. Ευχαριστώ. acnt
γιώργος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Το μονο που ξερω για αυτην την περιπτωση ειναι οτι υπαρχει η λεγομενη ναοδομια αντιστοιχη της πολεοδομιας.
pluto Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Όπως λέει ο Γιώργος, η ναοδομία είναι υπεύθυνη. Τα γραφεία της είναι στην Μονή Πετράκη πίσω από τον Ευαγγελισμό και αν θυμάμαι καλά συνεδριάζει κάθε Τετάρτη.
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 μηπως γνωριζει κανεις πως υπολογιζονται οι αρχιτεκτονικες και στατικες μελετες εκκλησιων και επιπλεον ποια ειναι η διαδικασια για την εκδοση των οικοδομικων αδειων τους; Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος άν μου δίνανε ότι μαζέψει το παγκάρι μιας Κυριακής αν είναι εντός σχεδίου και καθεδρικός.
ΓΙΩΤΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω να βρω άκρη με τη Ναοδομία.
Evan Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος άν μου δίνανε ότι μαζέψει το παγκάρι μιας Κυριακής αν είναι εντός σχεδίου και καθεδρικός. Δηλ. δεν σου αρκεί η ευλογία του Δεσπότη?
Touristas Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2009 Μπορείς να ζητήσεις από την Μητρόπολη της περιοχή σου την με αριθμό πρωτ. 2851 / 7.8.2001 εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου. Σε αυτή αναγράφεται τι δικαιολογητικά απαιτούνται. Όσο για την διαδικασία μου ζητήθηκε να πάρω βεβαίωση των όρων δόμησης από την Πολεοδομία -στάδιο που έχω "βαλτώσει" σχεδόν 1 μήνα- και στην συνέχεια να ετοιμάσω πλήρη φάκελο άδειας (κατά τα γνωστά) που μέσω Μητρόπολης θα κατατεθεί στην Ναοδομία για έλεγχο.
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Φίλοι μου μια ερώτηση και εγώ. Θέλω να κάνω για πρώτη φορά μια μελέτη αποκατάστασης ενός ναού. Οι πρώτες μου ερωτήσεις είναι: 1. Μπορώ ως ελεύθερος επαγγελματίας να κάνω μελέτες (δεν χρειάζεται μελετητικό πτυχίο και να διαθέσω την μελετη στο Δημο ή στην μητρόπολη κατοπιν αμοιβής; 2. πως Μπορώ να υπολογίσω την αμοιβή της μελέτης (ήδη υφισταμένη εκκλησιά, αφού μιλάμε για αποκατάσταση)
alej Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Από ότι ξέρω, στη Ναοδομία ζητάνε Διπλ. Μηχανικούς μόνο.
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Από ότι ξέρω, στη Ναοδομία ζητάνε Διπλ. Μηχανικούς μόνο. η ναοδομια ειναι κατι σαν πολεοδομικο γραφειο της εκκλησιας. τις μελετες της κανει οποισδηποτε εχει δικαιομα και δεν εχει σχεση η ναοδομια.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα