nikos georgantas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2020 (edited) Καλησπέρα ως νέος πολιτικός μηχανικός έχω την εξής ερώτηση. Γνωρίζω ότι όπου υπάρχει σχέδιο πόλεως και εντός των ορίων οικισμών υπάρχουν ειδικές πολεοδομικές διατάξεις για τα εκτός σχεδίου αγροκτήματα ισχύει το ΠΔ του 1985 (συν δασικοί χάρτες ρέματα αιγιαλοί κτλ) όμως στο δήμο που δραστηριοποιούμαι υπάρχει εγκεκριμένο ΣΧΟΟΑΠ και έχω τις εξής ερωτήσεις 1) το ΣΧΟΟΑΠ ορίζει ειδικές πολεοδομικές διατάξεις για τα εκτός σχεδίου αγροκτήματα καθώς και χρήσεις γης; 2)τους χάρτες του ΣΧΟΟΑΠ τους παίρνω από την τοπική πολεοδομία; Edited Ιούνιος 25 , 2020 by Pavlos33 διόρθωση κειμένου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2020 (edited) Καλησπέρα, για το πρώτο σου ερώτημα ναι.... συνήθως ορίζονται διαφορετικά, μεγαλύτερα συνήθως, όρια αρτιότητας, κατάργηση παρεκλίσεων και χρήσεις γης ανά περιοχή.... θα πρέπει να βρεις και να μελετήσεις το ΦΕΚ της έγκρισης του ΣΧΟΟΑΠ.... τους χάρτες τους αναζητάς στην τοπική Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ή στην τοπική ΥΔΟΜ....... σε πρώτη φάση κάνε και μια αναζήτηση στο epoleodomia μήπως υπάρχουν ανεβασμένα και εκεί τα σχέδια... Edited Ιούνιος 25 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos georgantas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 (edited) Δυστυχώς στην πολεοδομία κανείς δεν μου έδινε το ΣΧΟΟΑΠ. Από το epoleodomia δεν μπορώ να βρω πως θα κατεβάσω απόσπασμα που να φαίνονται οι χρήσεις γης και δεν γνωρίζω πως να κινηθώ. Θα δοκιμάσω να πάω και στην τεχνική υπηρεσία του δήμου μου, αν και δεν πιστεύω να βγάλω άκρη. Γνωρίζει κανείς μήπως πως μπορώ να εκτυπώσω απόσπασμα από το epoleodomia που να αναφέρονται οι χρήσεις γης κτλ; Edited Ιούλιος 4 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 (edited) περιοχη? ή ΦΕΚ? Edited Ιούλιος 4 , 2020 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos georgantas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 (edited) Στη Μεσσηνία Δημήτρη και συγκεκριμένα Δήμος Πύλου Νεστωρος - Κορώνη (ΣΧΟΟΑΠ : ΦΕΚ 421/ΑΑΠ/28-11-2013) Δήμος Μεσσήνης - Αίπεια (ΣΧΟΟΑΠ : ΦΕΚ 456/ΑΑΠ/17-12-2013), Πεταλίδι (ΣΧΟΟΑΠ : ΦΕΚ 445/ΑΑΠ/10-12-2013) Αν θα μπορούσες να με βοηθήσεις θα το εκτιμούσα πάρα πολύ Όπως και να έχει ευχαριστώ για το χρόνο σου Edited Ιούλιος 4 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 (edited) πας ΦΕΚ αναζητηση βαζεις τα στοιχεια και σου δινει και κειμενο και χαρτες εγχρωμους και καλοτυπωμενους http://84.205.251.13/index.php/anazitisi-fek Edited Ιούλιος 4 , 2020 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos georgantas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 (edited) Ξανά καλησπέρα Δημήτρη και ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το συγκεκριμένο site το έχω ξαναδεί. Το προβλημά μου είναι πως θα μετατρέψω αυτούς τους χάρτες σε dwg ώστε να βλέπω στο autocad σε πιο μέρος του χάρτη πέφτει το κάθε αγροτεμάχιο- οικόπεδο κτλ Edited Ιούλιος 4 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Θα πρέπει να πάρεις τα αρχεία (pdf ή tiff) από τον αρμόδιο φορέα (π.χ. από τις υπηρεσίες των Δήμων) Κι εφόσον είναι με αναφορά στο ΕΓΣΑ '87, μπορείς να τα "ρίξεις" στο αρχείο .dwg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos georgantas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 (edited) Το γνωρίζω το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής από πολεοδομία και κτηματική υπηρεσία δεν πήρα τίποτα. Τη Δευτέρα θα πάω στο δήμο. Γνωρίζετε αν είναι υποχρεωμένοι να μου το δώσουν η μπορούν να αρνηθούν; Edited Ιούλιος 4 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Η κτηματική υπηρεσία δεν τα έχει Η υδομ θα έπρεπε (από τη στιγμή που δίνει χρήσεις γης) να τα έχει, και οφείλει να τα δίνει (δεν είναι κρατικά μυστικά, εκτός κι αν έχει στηθεί κάποιο μαγαζάκι) Αν δεν έχεις απάντηση από την τ.υ. του δήμου, ψάξε τα σε άλλο συνάδελφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα