KATHERINA Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Αναζητώ τον συντελεστή δόμησης σε οικόπεδο στην περιοχή Επάνω Σκάλα του Δήμου Μυτιλήνης ( οδός Αγιορείτου Πανσεληνά ). Το κτίσμα έχει κριθεί διατηρητέο με φεκ από το 1985. Ενόψει πώλησης, η συμβολαιογράφος βγάζει φορολογικά, αξία οικοπέδου και χρησιμοποιεί ως συντελεστή δόμησης 1,6 ( από τους πίνακες της εφορίας ). Από την πληρέστατη ψηφιοποίηση του Σχεδίου Πόλης στο mytilene.gr στην ενότητα Μυτιλήνη σχέδιο πόλης Βόρειο Τμήμα, το βόρειο τμήμα όπου ανήκει η Επάνω Σκάλα το βλέπω σε μορφή αρχείου tiff ( σχ_πολης_Β.tif ) και δεν μπορεί ο υπολογιστής μου να κάνει εστίαση και να διαβάσει τους όρους δόμησης και αρτιότητας αριστερά του αρχείου, με ευκρίνεια. Μήπως θα είχατε την καλωσύνη να μου αποστείλετε το αρχείο των όρων δόμησης και αρτιότητας σε μορφή pdf ή jpg ή ό,τι άλλο εσείς κρίνετε ότι θα με βοηθήσει στην ανάγνωση. To ψάχνω για να δώ εάν έχουν αλλάξει οι όροι δόμησης και ο συντελεστής δόμησης δηλ. το 1,6 έχει μειωθεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που θα διαθέσει όποιος γνωρίζει και θέλει να απαντήσει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 (edited) δες τα ΠΜ εγω το βλεπω 1,60 στο ΧΧΙV Edited Ιούλιος 21 , 2020 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Για δες μήπως σε βολέψει το παρακάτω, έχει και τροποποίηση όμως. Αυτό είναι το αρχικό. όροι δόμησης β.τμήμα.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATHERINA Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 8 λεπτά πριν, akis73 said: Για δες μήπως σε βολέψει το παρακάτω, έχει και τροποποίηση όμως. Αυτό είναι το αρχικό. όροι δόμησης β.τμήμα.pdf 186 kB · 5 downloads Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό είναι! Αλλά δεν ξέρω η επάνω σκάλα ποιός τομέας είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 (edited) ..ακυρον Edited Ιούλιος 21 , 2020 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 9 λεπτά πριν, KATHERINA said: Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό είναι! Αλλά δεν ξέρω η επάνω σκάλα ποιός τομέας είναι ? 1,60 είναι ο συντελεστής δόμησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATHERINA Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 ευχαριστώωω πολύ! πού το βλέπεις ακη μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Από τους χάρτες της εφορίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATHERINA Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Όχι! στους χάρτες της εφορίας το ξέρω ότι είναι 1,60. πολεοδομικά το ψάχνω εάν έχει μειωθεί. γιατί εάν έχει μειωθεί ισχύει η μείωση και συμπαρασύρει τις τιμές της εφορίας. το pdf που μου έστειλες είναι οι όροι δόμησης του 1988. Υπάρχουν νεώτεροι ? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο σου! Ειλικρινά ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2020 Μπες στο epoleodomia τα έχει όλα εκεί αρκετά λεπτομερώς και με διαδραστικό χάρτη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα