mousepad Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 (edited) (το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα! ελπίζω να το έχω βάλει το θέμα στην σωστή ενότητα! Δεν είμαι μηχανικός αλλά θα ήθελα να ρωτήσω μπορεί κάποιος στον ακάλυπτο χώρο στον οποίο έχει τραπεζοκαθίσματα να τοποθετήσει κρεμαστό ανεμιστήρα στον τοίχο της διπλανής πολυκατοικίας με τρύπες επάνω στον τοίχο χωρίς καμία πρόσθετη κολόνα ή βάση; Ευχαριστώ Edited Ιούλιος 31 , 2020 by Pavlos33
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2020 (edited) Γιατί "οχι"??? [προσωπικά, παντως, δεν θα απαντουσα σε μια ερωτηση τετοιας μορφης και περιεχομενου, απο καποιον που δεν λεει αν ειναι αυτος που "βλαπτεται" ή το ακουσε να το λεει καποιος φιλος του... και που, πάντως, παραπέμπει ευθεως σε "ιδιωτικες διενεξεις και αντιδικίες" Κατι σαν "την κατσικα του γείτονα..."] Edited Αύγουστος 1 , 2020 by dimitris GM
spafent Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2020 Με τίποτα οποιαδήποτε επέμβαση σε ξένη ιδιοκτησία άνευ συναίνεσης.
mousepad Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2020 On 1/8/2020 at 10:50 ΜΜ, dimitris GM said: Γιατί "οχι"??? [προσωπικά, παντως, δεν θα απαντουσα σε μια ερωτηση τετοιας μορφης και περιεχομενου, απο καποιον που δεν λεει αν ειναι αυτος που "βλαπτεται" ή το ακουσε να το λεει καποιος φιλος του... και που, πάντως, παραπέμπει ευθεως σε "ιδιωτικες διενεξεις και αντιδικίες" Κατι σαν "την κατσικα του γείτονα..."] Καλησπέρα Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω γιατί απαντας σε μια τέτοια ερώτηση αφού δε θα απαντούσες Στη δική κρεβατοκάμαρα ακούγεται ο ανεμιστήρας και τρίζει ο τοίχος. Ευχαρίστως να σε φιλοξενήσω να δεις αν "βλαπτομαι" η το λέω για ένα φίλο ενός φίλου . Μπορεί να παρέμβει στον τοίχο της πολυκατοικίας που μένω;
spafent Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2020 Σε παρόμοια περίπτωση με τοποθέτηση εξωτερικής μονάδας Α/C έγινε καταγγελία στην πολεοδομία και η λύση ήρθε άμεσα....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα