Νέος μηχανικός21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2020 Καλή σας μέρα,υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να έχει την νομοθεσία Κ.Υ.Α 34075/3663/99 ή που πρέπει να απευθυνθώ για να την βρώ.Ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με άδειες ρυμούλκησης και δεν βρίσκω πουθενά στο διαδίκτυο την συγκεκριμένη νομοθεσία.Ευχαριστώ εκ των προταίρων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2020 Υ.Α. 34075- 3663 - 1999.pdf Με λίγο ψάξιμο βρίσκεις συνάδελφε... ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.pdf Υ.Α. 34075- 3663 - 1999.pdf 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νέος μηχανικός21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2020 Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον συνάδελφε να σαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolas-GR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2022 On 11/9/2020 at 5:01 ΜΜ, Νέος μηχανικός21 said: Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον συνάδελφε να σαι καλά Τελικά ξεκίνησες; Θέλω να ασχοληθώ κι εγώ (μου ήρθε πρόταση από κατασκευαστή) και θέλω να ξέρω τι γίνεται, τι ευθύνες έχουμε, τι έντυπα σφραγίζουμε, τι ελέγχουμε κλπ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα