antloukidis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2021 Για την επικουρική χρειάζεται νέα αίτηση, αν δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα το νέο ηλεκτρονικό σύστημα (που μάλλον αααααααργεί ακόμα....) Παλαιότερα ήταν στην Φιλελλήνων, μετά πήγε Ακαδημίας 58 (δεν ξέρω αν άλλαξε πάλι...) Όταν έκανα την αίτηση εγώ, κάπου είχα διαβάσει (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος), ότι αν δεν γίνει η αίτηση στο 3μηνο, χάνεις το δικαίωμα αναδρομικών, από την ημέρα συνταξιοδότησης. Συγνώμη για τις ...αβεβαιότητες (ειδικός δεν είμαι), αλλά τα συστήματά μας είναι πολύ ...ρευστά και αλλάζουν διαρκώς. Ίσως ακόμα και οι ειδικοί (αν υπάρχουν), να έχουν αβεβαιότητες!!!
Lina Douramakou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2021 1 ώρα πριν, antloukidis said: Για την επικουρική χρειάζεται νέα αίτηση, αν δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα το νέο ηλεκτρονικό σύστημα (που μάλλον αααααααργεί ακόμα....) Παλαιότερα ήταν στην Φιλελλήνων, μετά πήγε Ακαδημίας 58 (δεν ξέρω αν άλλαξε πάλι...) Όταν έκανα την αίτηση εγώ, κάπου είχα διαβάσει (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος), ότι αν δεν γίνει η αίτηση στο 3μηνο, χάνεις το δικαίωμα αναδρομικών, από την ημέρα συνταξιοδότησης. Συγνώμη για τις ...αβεβαιότητες (ειδικός δεν είμαι), αλλά τα συστήματά μας είναι πολύ ...ρευστά και αλλάζουν διαρκώς. Ίσως ακόμα και οι ειδικοί (αν υπάρχουν), να έχουν αβεβαιότητες!!! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Καλέ γιορτές να έχετε με υγεία και χαρά στη ζωή σας.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2021 Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και ...καλό ξεμπέρδεμα!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα