Patrick Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Σε νέα δήλωση πχ χρεώνει την λοιπή παράβαση 300 ευρώ ενώ την κατηγορία 3 -250 ευρώ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo4 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 2 λεπτά πριν, CivRun said: Ακριβώς. Συνάδελφοι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά: σημαίνει ότι όλες οι δηλώσεις που πληρώθηκαν παράβολο πριν τις 30/9 με το που θα τις περάσουμε από Αρχική υποβολή σε υπαγωγή θα έχουν αύξηση στο πρόστιμο 20%; (να σας θυμίσω ότι σύμφωνα με οδηγίες ημερομηνία υπαγωγής θεωρείται η ημερομηνία πληρωμής του παραβόλου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papathvas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Τραγικό. Δήλωση κατηγορίας 1, τελειωμένη εδώ και 2 μήνες, με όλα ανεβασμένα, μπήκα σήμερα να κάνω περαίωση για να την στείλω επιτέλους στον συμβολαιογράφο και μου βγάζει το πρόστιμο στα 300€. Αντε πάλι να περιμένουμε να διορθωθεί το "σύστημα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 1 λεπτό πριν, yo4 said: Συνάδελφοι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά: σημαίνει ότι όλες οι δηλώσεις που πληρώθηκαν παράβολο πριν τις 30/9 με το που θα τις περάσουμε από Αρχική υποβολή σε υπαγωγή θα έχουν αύξηση στο πρόστιμο 20%; (να σας θυμίσω ότι σύμφωνα με οδηγίες ημερομηνία υπαγωγής θεωρείται η ημερομηνία πληρωμής του παραβόλου) Μωρέ κι εγώ αυτό ξέρω ως προς το τί είναι ημερομηνία υπαγωγής...Το θέμα είναι ότι πολλοί συνάδελφοι αυτές τις μέρες ανέβασαν δηλώσεις με προφορική εντολή του ιδιοκτήτη (προσωπικά τα αποφεύγω αυτά σαν ο διάολος το λιβάνι, από σούπερ φοβικότητα........) και αφήσαν τις δηλώσεις σε αρχική υποβολή με πληρωμένο το παράβολο...τώρα άντε να του πεις του ιδιώτη +20%..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 υπομονή, είναι θέμα συστήματος. αν θυμάμαι καλά είχε συμβεί πάλι παλαιότερα όταν έφυγε το -10% από το πρόστιμο (έγκαιρη υπαγωγή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrick Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Λογικα θα το φτιαξουν...λιγη υπομονη .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valiaper Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 3 λεπτά πριν, pirsogiannis said: Ωραιότατα..... Έχω συνάδελφο που του έχω φάει τα αυτιά να τις προχωρούσε (πριν τις 30/9) σε υπαγωγή με ανέβασμα ανάθεσης από ιδιοκτήτη, κι αυτός μου λέει ότι "η ημερομηνία πληρωμής του παραβόλου μετράει, άρα είμαι οκ"....τρώνε τώρα οι πελάτες ένα +20%... Καλημέρα. Εγώ πάντως έχω περιπτώσεις του 4495 σε κατάσταση υπαγωγής, και με πληρωμένο όλο το πρόστιμο, που κάνοντας υποβολή για να πάει σε οριστική υπαγωγή, μου αυξάνει το πρόστιμο 20%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo4 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 1 λεπτό πριν, pirsogiannis said: Μωρέ κι εγώ αυτό ξέρω ως προς το τί είναι ημερομηνία υπαγωγής...Το θέμα είναι ότι πολλοί συνάδελφοι αυτές τις μέρες ανέβασαν δηλώσεις με προφορική εντολή του ιδιοκτήτη (προσωπικά τα αποφεύγω αυτά σαν ο διάολος το λιβάνι, από σούπερ φοβικότητα........) και αφήσαν τις δηλώσεις σε αρχική υποβολή με πληρωμένο το παράβολο...τώρα άντε να του πεις του ιδιώτη +20%..... Μα και εγώ διαβάζοντας για το πόσα λάθη κάνει το σύστημα όλο αυτό το διάστημα (λάθος στον υπολογισμό προστίμου, πρωτοβουλία στην αλλαγή συντελεστέων από εντός σε εκτός σχεδίου και άλλα), θεώρησα ότι δεν έπρεπε να προχωρήσω καμία δήλωση και τις άφησα όλες σε κατάσταση αρχικής υποβολής παρόλο που είχα Υ.Δ. του ιδιοκτήτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve aris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Κι άλλη ταλαιπωρία, κι άλλο μπέρδεμα με ιδιοκτήτες, συμβολαιογράφους....... Δεν μας έφτανε αυτό που υποστήκαμε όλοι μας, έχουμε β' ημίχρονο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo4 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 2 λεπτά πριν, valiaper said: Καλημέρα. Εγώ πάντως έχω περιπτώσεις του 4495 σε κατάσταση υπαγωγής, και με πληρωμένο όλο το πρόστιμο, που κάνοντας υποβολή για να πάει σε οριστική υπαγωγή, μου αυξάνει το πρόστιμο 20%! Άρα είναι πρόβλημα του συστήματος. Γράψτε ένα (1) ακόμα από το αγαπημένο μας ΤΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα